Страните от Европейския съюз се противопоставят на изключването на Русия

...
Страните от Европейския съюз се противопоставят на изключването на Русия
Коментари Харесай

Разногласия между страните от ЕС за изключването на Русия от SWIFT

Страните от Европейския съюз се опълчват на изключването на Русия от интернационалната междубанкова система SWIFT при положение на навлизане в Украйна, заяви " Блумбърг ", базирайки се на неназовани източници.

По-рано Съединени американски щати предложиха да включат тази мярка в пакета от наказания, които да бъдат наложени на Русия при положение на ескалация към Украйна.

Според организацията разискванията на глобите се организират при строга секретност, с цел да не научи Русия детайлностите за тях и да не може да се приготви авансово, като най-активни участници са Германия, Италия и Франция.

Тъй като обаче детайлностите за проектите на Европейски Съюз остават незнайни, някои от страните от съюза също не могат да се приготвят изцяло за тях.

В понеделник немският канцлер Олаф Шолц, откакто се срещна с президента на Съединени американски щати Джо Байдън във Вашингтон, не даде явен отговор на въпроса какво ще се случи с газопровода " Северен поток-2 ", в случай че избухне спор поради Украйна.

Делегация на Съединени американски щати пътува до Европа тази седмица, с цел да договаря за възможни наказания, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР