Страните от Европейския съюз работят по пети пакет от санкции

...
Страните от Европейския съюз работят по пети пакет от санкции
Коментари Харесай

ЕС обмисля петролно ембарго. Киро не ще

Страните от Европейския съюз работят по пети пакет от наказания против Русия, откакто Съединени американски щати и Англия преди седмица ограничиха вноса на газ и петролни артикули.

Европейски Съюз обмисля въвеждане на петролно ембарго, заяви Ройтерс, базирайки се на свои източници.

Припомняме, че българският премиер-марионетка Кирил Петков също преди седмица сподели, че България нямала да поддържа сходно ембарго.

Работим по пети кръг от наказания, като са препоръчани доста нови имена, декларирал пред Ройтерс почитан европейски посланик при изискване за анонимност.

Твърди се, че предходните рестрикции не са довели до смяна на курса по отношение на Украйна и заради това европейските страни следва да решат дали да не наложат ембарго върху доставките на съветски нефт.

Според Ройтерс балтийските страни, в това число Литва, упорстват за такива ограничаващи ограничения, до момента в който Германия предизвестява да не се работи преждевременно, защото цените на силата в Европа към този момент са високи.

Дипломатите декларират, че енергийно ембарго може да бъде наложено при положение на масирана бомбардировка на Киев или потребление на химически оръжия.

Външните министри на Европейски Съюз ще обсъдят глобите през днешния ден.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР