Страната ни има нужда от проевропейско управление, така че БСП

...
Страната ни има нужда от проевропейско управление, така че БСП
Коментари Харесай

Тома Биков шокира електората. Кой е забраненият партньор за ГЕРБ

Страната ни има потребност от проевропейско ръководство, тъй че Българска социалистическа партия е неразрешен сътрудник. " Демократична България " (ДБ) и " Продължаваме промяната " (ПП) не са проевропейски щом се коалират с Българска социалистическа партия. Правят взаимни отстъпки когато това е безусловно неприемливо. Този разбор направи Тома Биков от ГЕРБ в предаването " Офанзива " по НоваНюз.

" Българска социалистическа партия имат твърда позиция и са повече за почитание от Демократична България и Политическа партия. Инфантилно е да наричаш партия токсична. Никой не знае какво значи моделът " ГЕРБ ". След изборите ще би трябвало да избират дали да има държавно управление и да се откажат от облиците, които мислеха или да си остане служебното държавно управление, против което се обявяваха доста остро ", акцентира Биков.

-->

" Програмата на ГЕРБ е от 140 страници, изработихме я за 2 месеца. Така една партия знае какво да прави от ден първи, а не занапред да учи ръководството. Обхванали сме 20 бранша с обстоен график. Опонентите ни би трябвало да го прочетат, с цел да схванат къде имаме сходства. Политическа партия демонстрира несериозно отношение към програмата си, а това демонстрира, че не са разбрали, че би трябвало да бъдат готови ", означи той.

Той разкри, че измежду целите на ГЕРБ е от 3 до 6 месеца да се зададат условия за стабилизация на обществените финанси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР