Страната ни е лидер в Европа по смъртност от COVID-19,

...
Страната ни е лидер в Европа по смъртност от COVID-19,
Коментари Харесай

Симидчиев: Часовник срещу ваксина повдига съмнения за чипиране

Страната ни е водач в Европа по смъртност от COVID-19, а главната причина е слабата профилактика и имунизация. Това стана ясно от думите на пулмолога доктор Александър Симидчиев  в предаването „ Здравей, България ”.

„ България играе на един филм, който се назовава „ Умирай елементарно ”. Профилактиката е на доста ниско равнище. А профилактиката е отдалеченост, маски и миене на ръце. Превенцията е имунизацията ”, изясни лекарят. И добави: " Ако един човек почине, това е драма. Ако умрат 100, това е статистика ".

И добави, че съгласно последните статистики, които е гледал, сега в страната под 20% от популацията е с цялостен цикъл имунизация.

Според него здравното министерство би трябвало да направи проучване за какво хората не желаят да се имунизират, след което да стартира ориентирана акция.

Той счита, че томболата за смарт часовници няма да има резултат, защото хората ще се съмняват в достоверността на капманията – дали ще бъдат чипирани, за какво им се взимат данните и така нататък

“Делта разновидността е доста по-заразен и по тази причина повече деца боледуват. Така броят на приетите в болница деца се усилва ", изясни доктор Симидчиев.

Д-р Симидчиев изясни още, че скоро може би ще бъде регистриран медикамент, който да се употребява за химиопрофилактика на това заболяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР