Страховит бой за ЧНГ между две фамилии в Шекер махала

...
Страховит бой за ЧНГ между две фамилии в Шекер махала
Коментари Харесай

Страховит ромски бой подлуди полицията за ЧНГ

Страховит пердах за ЧНГ сред две семейства в Шекер махала подвигна накрак пловдивската полиция през днешния ден по обяд. Екшънът приключи със счупена ръка, потрошена глава и осем задържани, заяви „ Марица ”.

Още сутринта на ул. „ Кипарис “ в квартала избухнал пикантен скандал сред представители на два клана и се наложило да се намесят органите на реда, с цел да укротят ядосаните махмурлии. На място дошъл автопатрул от Трето районно и на участниците в кавгата били формирани предупредителни протоколи.

Около 12,30 ч обаче на тел 112 бил получен нов сигнал за всеобщо сборичкване на същия адрес в Шекер махала. Към мястото незабавно били изпратени пет полицийски екипа от Трето, Второ и Шесто районно управление (на МВР), както и от СПС.

Пристигналите ченгета положили доста старания, с цел да укротят биещите се мъже и дами, измежду които имало и потърпевши.

Установено е, че от едната фамилия в мелето са взели участие 43-годишният Асен Т., 47-годишната Калина М. и Ахмет М. на 21 години.

 

Срещу тях в юмручната препирня се присъединили петима – Симеон Х. – 27 година, Румен Х. – 38 година, Асен Х.  – 28 година, Митко Х. – 50 година и Иван Х. – 43 година

При медицинските прегледи на потърпевшите се оказало, че Ахмет М. има строшен лакът и пръст на лява ръка. Калинка и Асен се разминали единствено охлузни рани в региона на крайниците.

От другата банда пък ранен се оказал Симеон Х., който имал контузия на главата.

След като им била оказана здравна помощ, потърпевшите и останалите участници в мелето били откарани в Трето районно ръководство в „ Кършияка “, където са арестувани за 24 часа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР