Страхотно настроение, небрежен стил и убийствен чар – това показа

...
Страхотно настроение, небрежен стил и убийствен чар – това показа
Коментари Харесай

УБИЙСТВЕН чар: Брад Пит очарова феновете на премиерата на „Убийствен влак“

Страхотно въодушевление, нехаен жанр и смъртоносен сексапил – това сподели на почитателите си Брад Пит по време на френската премиера на последния си филм.
58-годишният артист изглеждаше по юношески грациозен в нехаен сив костюм и маратонки на прожекцията на „ Убийствен трен “ в Париж. Филмът съставлява екранизация на японски разказ и в него Брад Пит играе ролята на Калинката, наемен палач, решен да извърши последната си задача без доста звук. Съдбата обаче има други проекти, нещата се усложняват, а целият екшън се разиграва в най-бързия трен в света.

През последните години самият Брад показа, че към този момент сортира деликатно плановете, в които взе участие. Лентата за първи път гго събира на екрана със Сандра Бълок. Към тях се присединяват Джой Кинг, Брайън Тайри Хенри и Арън Тейлър-Джонсън.

Сандра не участва на премиерата на екшъна в Париж, само че за сметка на това Брад Пит се появи в цялостния си искра и сподели какъв брой се забавлява в компанията на сътрудниците си и своите фенове. Световната премиера на кино лентата е на 5 август, а фотосите от събитието ви демонстрираме в галерията.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР