Страхотна идея идваща отвъд океана привлече вниманието ни. Обществени библиотеки

...
Страхотна идея идваща отвъд океана привлече вниманието ни. Обществени библиотеки
Коментари Харесай

Библиотеки пускат своя музикална платформа

Страхотна концепция идваща оттатък океана притегли вниманието ни. Обществени библиотеки в Съединени американски щати и Канада са почнали  да оферират свои лични услуги за стрийминг на музика на клиенти, за поощряване на актьори и локални музикални подиуми. Услугите са характерни за района и оферират на локални реализатори неизключителни лицензи, с цел да създадат албумите си налични за общността.

Идеята е  зародила през 2014 година, когато Престън Остин и Кели Хизер оказват помощ на публичната библиотека на Медисън да построи музикалната библиотека - онлайн библиотека, която хоства музика от локални реализатори.
 Нито една българска телевизия не прекъсна програмата си във вторник вечер 16 ноем 2022 | Около 19:30 часа във вторник полското радио Zet разгласява вест със фотография за евентуално паднала съветска ракета...
 „ Това се трансформира в нещо като ентусиазъм за построяването на   ", споделя  единият от основателите Остин, разказвайки пред  за софтуерната платформа, която той и Хизер основават в стартъп, наименуван.

Към момента  обществените библиотеки в Питсбърг, Нешвил, Форт Уърт и неотдавна Ню Орлиънс към този момент имат  свои лични услуги за стрийминг, насочени към общността, употребявайки софтуера с отворен код на

„ Ние предлагаме платформа, която има опция да съдадат лична сбирка от локални актьори, и те пък от своя страна да намерят своя публика„ споделя основателят на платформата Престън Остин. Проектът на Rabble е много по-амбициозен. Той предлага и опция за библиотеките  да се включат в обособени планове като стеснен тираж на винилови плочи и осъществяване на музикални събития, фокусирани върху локални музиканти.

Към момента над 2000 реализатори са включени в каталога на MUSICat, само че компанията желае да продължи да основава партньорства с библиотеки освен на локално равнище. Така че за феновете на музиката, които обичат да четат може би идва нова платформа, която ще измести Spotify.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР