Страхът от летене със самолет, известен като аерофобия, е проблем

...
Страхът от летене със самолет, известен като аерофобия, е проблем
Коментари Харесай

Страх от летене със самолет – как да се справим с него

Страхът от хвърчене със аероплан, прочут като аерофобия, е проблем за огромна част от хората. 

Често страховете ни от пътешестване по въздух се основават на неправилното схващане за това по какъв начин тъкмо летят самолетите и какъв брой невисок е рискът от случай в тази ситуация. 

Факт е, че в историята са известни и тежки авиокатастрофи, само че също по този начин хилядите сполучливи ежедневни полети остават зад кулисите и никой не приказва за тях. 

Ето за какво си коства да се запознаете по-обстойно с устройството на самолета, аеродинамиката, оправянето с спешни обстановки и турбулентността. 
 Как да се оправим със страха от шофиране? Как да се оправим със страха от шофиране?
Спокойствие и убеденост - това са двете качества, които най-често липсват на неопитните водачи. В случая не е задоволително само по...

В случая би било добре да разговаряте с някой, който е летял най-малко няколко пъти. Потърсете и клипове в интернет, разкриващи хубостта на гледката от прозореца на самолета. По този метод ще се настроите, че височината е и красива, а освен плашеща. 

Ако постоянно ви се постанова да пътувате със аероплан и не може да се справите със страха си, добре е да преминете през няколко сеанса на психотерапия. 

Как да не мислите за страха си по време на полет?

За да се разсеете, до момента в който летите, е добре да извършите следното:

1. Изберете си място, което е по-близо до центъра на кабината, а не до прозореца, с цел да не гледате непрекъснато през него и да не мислите за височината и работата на моторите. 
 От какво те е боязън най-вече съгласно зодията? От какво те е боязън най-вече съгласно зодията?
Всеки от нас има боязън, а в тази публикация ще забележим от какво най-вече се опасява всяка една зодия. Материалът е от уеб страницата yourtango.com,...

2. По опция избягвайте места в опашната част на самолета, там турбуленцията се усеща повече. 

3. Вземете няколко таблетки са смучене за облекчение на неразположенията при пътешестване. 

4. Слушайте музика, която ви успокоява и авансово сте си изтеглили за полета. 

5. Ако обичате да четете, вземете си книга или портативно устройство с игри. 

Трябва ли да пия медикаменти преди пътешестване със аероплан?
 Зодиите, които се опасяват от бъдещето Зодиите, които се опасяват от бъдещето
Представителите на някои зодии просто не помнят какво значи да живееш в сегашното. Постоянно ни учат, че би трябвало да планираме добре б...

Този въпрос си коства да се разиска с невролог или психиатър. Специалистът ще ви предпише избрани медикаменти, в случай че имате пристъпи на суматоха преди или по време на пътешестване със аероплан. 

Някои лекарства имат кумулативен резултат и е належащо да започнете приема им преди пътуването, а други директно преди качването в самолета. 

Но никога не приемайте такива медикаменти по лична самодейност! В последна сметка те няма да ви оказват помощ да се справите със страха си от пътешестване със аероплан, а просто краткотрайно ще го приглушат. 

Ако полетът е дълъг, може авансово да вземете хапче за сън, само че предписано от вашия доктор. 

Консумацията на алкохол преди полет също не е добра концепция. Питието няма да ви помогне да преодолеете страха си, само че за сметка на това може да ви сътвори проблеми при прекосяване на инспекция на летището. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР