Стойка Кръстева, която спечели златен медал от Олимпийските игри в

...
Стойка Кръстева, която спечели златен медал от Олимпийските игри в
Коментари Харесай

Стойка Кръстева: Излях си гнева срещу туркинята, заради загубата ми от нея на квалификациите

Стойка Кръстева, която завоюва златен орден от Олимпийските игри в Токио, бе извънредно щастлива след награждаването. Българката победи в категория до 51 кг след победа на финала над туркинята Бусе Наз Чакъроглу с единомислещо съдийско решение.

" Все още не можем да осъзнаем какво се е случило, само че концентрацията беше на цялостни обороти. Минахме през пет доста сложни мача с персоналния ми треньор Борислав Георгиев, с доктора., психолога и всички останали, които помагаха. Щастлива съм, че трудът на всички се възнаграждава! Благодарна съм на първия ми треньор Стефан Петков, на всички състезатели, които са се отзовавали, само че близки, другари и родственици. На федерацията в лицето на Красимир Инински. Със сигурност ще не помни доста хора, за което апелирам да ме извинят.

Специално за този мач се доверих напълно на треньора си. Преди месец изгубих тъкмо от този съперник на квалификацията и за мен беше по-скоро дуел за достойнството. Знам, че съм по-добрата и желаех да го покажа, предпазвайки се от това страстите да вземат връх и да сгреша. Пак споделям, треньорът построи съвършената тактичност, с която да я надиграем и да си излея гнева за предната загуба ", съобщи Кръстева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР