Стойчо Кацаров няма да участва в редовно правителство, смята, че

...
Стойчо Кацаров няма да участва в редовно правителство, смята, че
Коментари Харесай

Кацаров със странни думи за Кунчев. Конфликт?

Стойчо Кацаров няма да взе участие в постоянно държавно управление, счита, че си е приключил работата, тъй като пречупил кривата на заболеваемостта от Covid-19. В утринния блок на Нова тв той направи самобитна оценка на свършеното от здравното министерство в двата служебни кабинета.

" Поех голяма отговорност, всички упреци и рецензии. Аз не бих взел участие в постоянно държавно управление, нямам ангажимент към него. Смятам, че то в областта на опазването на здравето не просто би трябвало да се оправи с една съответна обстановка.

За да има смисъл от него, то би трябвало да има визия за промяна. Нашата здравна система е в неприятно положение ", сподели Кацаров.

На въпрос какво е здравословното положение да основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, министърът изясни, че той е в болничен от два месеца. Не даде детайлности, само че пък акцентира, че в Министерство на здравеопазването „ са се справили и без него “. 

Двамата не били в спор. Но пък здравните управляващи доста добре се справили с пандемията, „ с помощта на професионалните препоръки на проф. Мира Кожухарова “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР