Стоянка Йорданова - баба на петте деца от Кардам, чието

...
Стоянка Йорданова - баба на петте деца от Кардам, чието
Коментари Харесай

Майката на отровените деца заживя с овчар

Стоянка Йорданова - баба на петте деца от Кардам, чието братче Стефан умря преди месец и половина, става формален представител на децата в отсъствието на майка им. Временната мярка за протекция е приложена със заповед на шефа на дирекция " Социално подкрепяне " в Генерал Тошево Минчо Иванов.

Росица Маринова - майка на шестте деца от генералтошевското село Кардам, едно от които умря в края на октомври, е в село в Харманлийско. Това заяви за " Про Нюз " Добрич Вили Димитрова - уредник на благотворителната акция за подкрепяне на почерненото семейство.

Тя получила информация, че Росица сега живее с локален пастир. 

Към акцията в поддръжка на братчетата и сестричетата на умрелия 9-годишен Стефан от село Кардам се причислява и община Генерал Тошево. Вили Димитрова заяви, че е утвърдено отпущането на сумата от 2000 лв.. 9-годишният Стефан умря в дома си в село Кардам на 27 октомври. Две от сестрите му бяха лекувани в болница във Варна, едната бе в сериозно положение с увреждане на сърцето. Другите три деца от фамилията бяха признати в болничното заведение в Добрич.

Прокуратурата разгласи, че гибелта на момчето и здравословните проблеми на другите пет деца са породени от отравяне с газ фосфин, който е обособен от отрова за гризачи, сложена в къщата на фамилията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР