Стоян Михалев, депутат от Продължаваме Промяната - Демократична България не

...
Стоян Михалев, депутат от Продължаваме Промяната - Демократична България не
Коментари Харесай

Делян Пеевски влиза в ротацията? В ПП/ДБ не изключват този вариант

Стоян Михалев , народен представител от " Продължаваме Промяната - Демократична България " не изключва при актуалното развиване на политическата обстановка в ротацията Денков - Габриел да влезе и Делян Пеевски . Това обаче не значи, че ПП/ДБ ще поддържа подобен сюжет на развиване, съобщи депутатът в студиото на Нова телевизия, въпреки и да не уточни непосредствено оставка на държавното управление . Това би означавало да се отдръпна поддръжката за държавно управление.

" Така или другояче ние държавно управление с Делян Пеевски и поддръжка с него не сме договаряли ", съобщи Стоян Михалев и напомни, че в началото Мустафа Карадайъ е бил срещу каквото и да е държавно управление в този Народното събрание. " По-късно нещо се случи и той стартира да приказва други неща ", добави депутатът.

Михалев удостовери, че действително от ПП/ДБ не могат да се опълчват на реабилитация и одобряване на депутата от Движение за права и свободи, който е, в общественото пространство, а и в политическото, защото " ние сме парламентарно-представителна народна власт ".

" Зад избора на Пеевски стоят забележителен брой гласоподаватели . Не сме им влияли ", уточни Михалев.

Според него  като балансьор на сглобката е нужна . " Знам, че доста хора се нервират от това негово държание. Нека не забравяме, че той се стреми, и то старателно, да излезе от листата " Магнитски ". Същевременно Борисов се стреми да не влезе в този лист. Това са на пръв взор сплотяващи старания, само че те са разнопосочни. Затова доста от обществените задания, които виждаме, са подбудени от тези ползи ", разяснява още Михалев.
 Делян Пеевски застава отпред на ПГ на Движение за права и свободи
Делян Пеевски застава отпред на ПГ на Движение за права и свободи

Карадайъ е отстранен къто неин съпредседател на уеб страницата на парламента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР