Стоян Бозов, под артистичния псевдоним Headbush, представи първия си самостоятелен

...
Стоян Бозов, под артистичния псевдоним Headbush, представи първия си самостоятелен
Коментари Харесай

Китаристът на Васил Найденов бори К-19 с песен

Стоян Бозов, под артистичния псевдоним Headbush, показа първия си независим сингъл „ I‘m going out “. Песента е въодушевена от пандемията и издънредното състояние, които засегнаха съвсем целия свят.



„ Карантината, освен че лиши музикантите от сцената, само че принуди всички да седим у дома. В това състояние би трябвало да бъдем виновни и да запазим здравето на себе си и близките. Изпълняваме нарежданията на военачалник Мутафчийски - оставаме у дома, постоянно въоръжени с музика и самообладание. Навън - единствено в съзнанието си “, споделя Стоян и прибавя, че концепцията за текста се ражда инцидентно една заран. Няколко дни по-късно той прави демо и получава извънредно позитивни отвизи от другари и познати. „ Реших да я направя оптимално достоверна и извиках другари да ме снимат до момента в който я протоколирам “, споделя той.

Стоян Бозов, китаристът на легендата Васил Найденов и член на група „ Йерихон “, се готви да запише първия си независим албум. Музикантът е в развой и на основаване на лейбъл, през който да издава артистите, които записват в неговото студио.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР