Стотици резервации в онлайн платформата Airbnb бяха направени от граждани

...
Стотици резервации в онлайн платформата Airbnb бяха направени от граждани
Коментари Харесай

Хиляди резервации в AirbNB в помощ на останалите в Украйна

Стотици резервации в онлайн платформата Airbnb бяха направени от жители в помощ на украинците, които останаха в страната си по време на военния спор. Резервациите напълно не са фиктивни, просто няма да се извърши туристическата услуга, само че хората ще получат цялостния размер на оповестената си цена. 

В апела за помощ се включват все повече хора от целия свят, а от Airbnb потвърдиха, че ще преведат парите до получателите си, както е по контракт.

„ С моите две девойки ще отседнем в центъра на Киев от 7ми до 12ти март.

Почти.

Всъщност, резервирах и платих през Airbnb случаен апратамент в Киев, а след това писах на притежателя. Това към този момент са го създали ляколко хиляди индивида по света. Можете и вие, написа Радослав Бимбалов в обществените мрежи и по този начин акцията потегли да се популяризира и в България.

Украинците пък посрещнаха със сълзи този акт на човещина и поддръжка. 



От платформата към този момент оповестиха, че са премахнали комисионната за услугата, която всекидневно взимат.

Резервациите в Украйна са лесен и директен метод да се помогне на действителни хора в действителна обстановка и е опция всеки да направи своята доброта за деня.

По-опитни в онлайн платформата поучават да не се вършат резервации единствено на най-горните излизащи резултати, а да се даде късмет и на такива с по-нисък рейтинг и по-крайни квартали и непознати дестинации, с цел да могат парите да се разпределят до повече хора.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР