Стотици коментари по повод трагедията на автомагистрала "Тракия" в района

...
Стотици коментари по повод трагедията на автомагистрала "Тракия" в района
Коментари Харесай

ПОТРЕБИТЕЛ ВЪВ ФЕЙСБУК ИЗРИГНА: Виновен е шофьорът на автобуса! - нищо лично, просто физика и механика на твърдото тяло!

Стотици мнения във връзка нещастието на автомагистрала "Тракия " в региона на Вакарел, при която починаха 6 души и бяха ранени десетки, заляха обществените мрежи. Освен съболезнования на околните, израз на тъгата и горест, хората показват и своите гледни точки по повод повода за случая.

BNews напомня, че млада жена се блъсна с автомобила си в автобуса-ковчег на "Юнион Ивкони " на Автомагистрала "Тракия ". Много хора обаче отхвърлят да одобряват версията, че ударът от един лек автомобил може да докара до преобръщането на рейс.

Ето и коментара на Максим Велков, консуматор в обществената мрежа "Фейсбук ", по случая:

*публикуваме без редакторска интервенция

"От позиция на механиката, няколкотонен рейс бутнат с окло 29-30 км в час в средата сред двете оси в по посока на придвижването, от лека кола десетина пъти по лека,няма по какъв начин и теоретично тази и кола,да е отговорна за излизането от пътя! Тя не е в положение с наличната си маса да наруши основаната небосклона, да я назовем непоклатимост на рейса! Виновен е водача на рейса, той просто не знае какво и по какъв начин ръководи! Нищо персонално, просто физика и механика на твърдото тяло! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР