Стотици хора се събраха на поредния ден на национално недоволство

...
Стотици хора се събраха на поредния ден на национално недоволство
Коментари Харесай

Протестите: Ден 73 - Управляващите се страхуват от хората!

Стотици хора се събраха на следващия ден на национално неодобрение в София довечера. В от антиправителствени митинги у нас бе прожектирано видео, което сподели хипотетичното жилище на основния прокурор на България Иван Гешев. Протестиращите обявиха, че той живее в " замък ".
Вечерта на митинг все още протича спокойно, на фона на викания за настояването на оставки. Изказвания има освен от " Отровното трио ", само че и от доста други жители, както от България, по този начин и завърнали се от чужбина. " Бойко Борисов не го интересуват нито партията, нито членове й. Единственото, което го държи, е самият той да оцелее ", обявиха обществено недоволните. Те оповестиха изрично, че стачкуват " гратис и непринудено " .
 От Системата ни убива дадоха обещание изненади на митинга, Манолова изиска оставката на Караянчева От " Системата ни убива " дадоха обещание изненади на митинга, Манолова изиска оставката на Караянчева
Изненади дадоха обещание майките от ”Системата ни убива ” на митинга тази вечер. Те приканиха жителите да донесат презрели сини сли...
Протестиращите приканиха за " национално обединяване ", като бяха безапелационни, че не хората ги е боязън от ръководещите, а тъкмо назад - властта се опасява от народа . " Има опция. Промяната идва. Обединение! Никакъв боязън! ", споделиха още излезлите на митинг довечера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР