Стотици хора протестират в момента пред Народното събрание срещу връщането

...
Стотици хора протестират в момента пред Народното събрание срещу връщането
Коментари Харесай

Уникална изповед на Костадинов! Как нарече хората и политиците

Стотици хора стачкуват сега пред Народното събрание против връщането на хартиените бюлетини.

Лидерът на " Възраждане " дефинира митинга като " комичен " " на шепата нещастни канадски и украински фашисти ".
-->
" Гледам смешния " митинг " на канадската и украинската секта пред Народното събрание поради връщането на хартиената бюлетина.

Възраждане има кардинална позиция против въвеждането на хартиената бюлетина. Ние поддържаме машинното гласоподаване от години и не сме си сменяли позицията. Това обаче няма по какъв начин да се каже за Политическа партия и Демократична България, които единствено допреди няколко дни пускаха срамежливи намигвания към ГЕРБ за сформиране на общ кабинет.

Нивото на българската политика е отчайващо ниско. Инфантилни безхаберници, крадливи схемаджии, брутални нарушители, рафинирани измамници и елементарни шизоиди преобладават политическата карта на републиката. Цялата тази паплач обаче работи в озадачаващ синхрон постоянно, когато стане въпрос да се смачка България и българският народен интерес.

Последна информация - единомислещото гласоподаване за еврото, оръжието и самолетите. Ето за какво смешният митинг на шепата нещастни канадски и украински фашисти няма да заблуди никого, с изключение на софийския жълтопаветен планктон.

Поради тази причина най-хубавото решение за Родината сега е да има нови избори. Рим не е бил издигнат за един ден, и за жалост България също няма да се освободи от паразитната паплач и непознатата настойчивост единствено с едни избори. Ето за какво е време да създадем идната крачка по пътя към националното Възраждане на България! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР