Стотици фенове на Левски изненадаха отбора и се появиха да

...
Стотици фенове на Левски изненадаха отбора и се появиха да
Коментари Харесай

"Левски" започна подготовка в еуфорична обстановка

Стотици почитатели на " Левски " изненадаха тима и се появиха да изразят поддръжката си по време на първата подготовка на отбора за 2022 година Агитката стартира мощно да скандира и да пее при излизането на футболистите за заниманието на помощното игрище до ст. " Виваком Арена - Георги Аспарухов ". Подобно ентусиазирано посрещане за отбора не е имало в последните години.

Треньорът Станимир Стоилов излезе пръв на терена, а по-късно приказва 10-ина минути с тима. Сред играчите липсваха тримата нови играчи. Бразилец Вендерсон де Фрейташ Соареш-Цунами дойде в София в неделя вечер, само че към момента минава медицински проби и би трябвало да стартира подготовка на следващия ден. Липсваше и сънародникът му Велтон, който пък пристигна в ранния следобед в България и би трябвало да премине също медицински прегледи преди да подпише. Нямаше го и различен нов - бранителят Ноа Сонко Сундберг, който е зает с националния отбор на Гамбия за шампионата за Купата на африканските народи.

В заниманието не се включи Георги Миланов, който още се възвръща от контузия на дясното коляно и ще стартира да тренира след към 2 седмици.

До момента от " Левски " са освободени бранителите Георги Александров и Ивайло Найденов.

" Левски " в действителност стартира да тренира най-рано от всички тимове в България. Футболистите се явиха още сутринта за медицински проби, които ще продължат и на следващия ден.



В сряда " сините " отпътуват на лагер в турския курорт Белек, където отборът ще е до 7 февруари. Предвидени са шест контроли, като към този момент са ясни четири от противниците - полският " Гурник " (18.I), чешкият " Бохемианс " (21.I), словенският " Марибор " (29.I) и украинският " Верес " (7.II).

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР