Стотици фенове и близки на вокалиста на P.I.F. Димо Стоянов

...
Стотици фенове и близки на вокалиста на P.I.F. Димо Стоянов
Коментари Харесай

Фенове и приятели изпратиха Димо от P.I.F.

Стотици почитатели и близки на вокалиста на P.I.F. Димо Стоянов го изпратиха в София в храма " Св. Седмочисленици ". На поклонението пред музиканта пристигнаха доста негови другари, сътрудници, артисти, както и фенове на песните на емблематичната българска група. В родния град на Димо – Варна, на плажа пред един от клубовете, където P.I.F. постоянно свиреха, също бе проведено прощаване с вокалиста. Със свещи и цветя, другари, сътрудници и фенове изразиха почитта си към създателя. А в морето бяха пуснати послания.



Посмъртно ще бъдат издадени новите песни на група P.I.F. Това сподели за БГНЕС музикалният продуцент Станислава Армутлиева. Тя описа по какъв начин преди седмица се е чула с него и са чули новите песни. Армутлиева даде обещание колкото се може по-скоро албумът да стане факт.



" Димо беше някой, на който аз бях почитател. Много ми харесваше неговата превзетост, когато прави музика, вдъхновението, с което подхождаше към текстовете. Димо правеше неповторими неща с думите. Димо също така беше доста положително момче, доста добър човек и не е инцидентно, че толкоз доста хора го обичаха и, че толкоз доста хора скърбят в този момент ", сподели Армутлиева и добави, че ще го запомним с безкомпромисния му дух във връзка с правенето на музика.



„ Ще го запомня с прелестните му дълги мигли, с неповторимия музикален гений и най-много с детското сърце, което носеше. Прекрасен човек и другар ”, сподели артистът Деян Донков.



„ Димо беше едно слънце, убийствени текстове, убийствена музика. Последно слушах лятото, на морето, ужасно забиха. Много тъжно, че си отива един подобен човек “, съобщи от своя страна Иво Казасов от „ Акага “.

„ Димо беше страховит човек и доста светла душа, и гений, музика, лирика – с това ще запомня Димо. Голяма загуба за българската музика, за българската просвета, тъжно в действителност “, показа Графа.



Барабанистът на „ Сленг “ и „ Ахат “ Алекс сподели, че протичащото се не е почтено. „ Димо беше човек, който не спираше да има вяра, че нещата ще се оправят. За мен той беше голям, за мен той още е жив там някъде горе “, сподели той и показа, че при всичките му срещи с него, Димо постоянно е бил ухилен и е носел хубава сила.



Пейо Пеев от „ Спринт “ показа, че познава музиканта от 25 години и сподели, че той е бил доста оправдателен към поколенията преди него, доста радушен и се е вслушвал в препоръките на по-старите музиканти. „ Музиката му не беше за общо прилагане, което го различаваше и това може би ни сближи да бъдем близки. Много тъпо, че българската музика загуби подобен сътрудник “, съобщи той.

Фото Георги Димитров, БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР