Стотици деца от община Петрич празнуваха заедно своя празник. За

...
Стотици деца от община Петрич празнуваха заедно своя празник. За
Коментари Харесай

Пъстър, вълшебен, празничен – Денят на детето в Петрич

Стотици деца от община Петрич честваха дружно своя празник. За магичната конюнктура се погрижиха възпитаниците на Общински детски комплекс – Петрич, на НЧ “Братя Миладинови -1914 “ и гостите на Петрич – аниматорите от БОБО. Приказно шоу, клоунада и занимателни игри, караоке празненство за децата на община Петрич. Творчески работилници за хрумвания навън, щедрост – цялата палитра от страсти и добрини в света на децата ни!

Най-малките поданици на община Петрич избраха да се преобразят в обичани герои от приказки и анимационни филми – по този начин прекосиха централните улици на града, с цел да се включат в празника на градския площад.

Впечатляващо огнено шоу – кулминационната точка на един паметен 1-ви юни през днешния ден в Петрич!

Ученици от учебните заведения в община Петрич изрисуваха 12-метрово платно. Слънца, балони, обичани герои - носители на мъдри мисли, откриха място в детското ентусиазъм през днешния ден. Това магично платно с детските хрумвания ще краси градския парк на Петрич и през идващите дни.

За всички деца, които бяха на празника, имаше изненади от Община Петрич.

Вие, благи деца, сътворихте най-истинската атмосфера през днешния ден!

Благодарим за настроението, което създадохте и усмивките, които ни подарихте!, написаха от общинска администрация в южния град.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР