Стопкадри Нова ТвПопулярната актриса Силвия Лулчева коментира предстоящото й участието

...
Стопкадри Нова ТвПопулярната актриса Силвия Лулчева коментира предстоящото й участието
Коментари Харесай

Силвия Лулчева: Дъщеря ми ме тормози, че е станала скучна библиотекарка заради мен

Стопкадри Нова Тв

Популярната актриса Силвия Лулчева разяснява идното й присъединяване в премиерата „ Милионерът “, само че паралелно с това направи паралел сред любовта в това зрелище и в живота. Тя разкри също дава ли препоръки за любовта на щерка си.

„ Стара причта е, че никой на никое място не е занесъл нищо в отвъдния живот, само че човешкото око е лакомо, алчно и ненаситно, и по тази причина тези тематики звучат мъчително. Подтискаш това настоящо, само че тук в действителност иронията и към това по какъв начин се кланяме на парите и по какъв начин можем да променим отношението си към един човек въз основа на неговото материално благоденствие, популярност богу тук създателят употребява дерматологичен прийом. Затова не сме в класическото монтеки и капулети, преди да има омраза сред два рода. За наслада наша младите се обичат фактически и моите старания да  омъжа щерка си за милионер не е неточност. В края на краищата любовта побеждава, когато разбираме, че нашите алчни домогвания са увеличение на триумф и в действителност побеждава любовта. Това е Йовков, тъй като неговата бяла лястовица е любовта “, сподели за „ На кафе “ по Нова Тв Лулчева.



„ На любовта се дължи всичко, най-малко аз не познавам друга формула. Поне аз за този не дребен житейски път, не съм видяла нещо, което да се случи без обич, без пристрастеност, без сила. Така че на това, на усмивката на любовта, на желанието на феновете да партнират с нас в този диалог, е битката кой да вземе повече и по-голям къс от баницата “, добави Лулчева.

„ Дъщеря ми непрестанно ме тормози, че съм я била възпитала прекомерно строго и ужасно, надали не по екселска таблица, и била станала някаква скучна библиотекарка поради мен. Скучна, по какъв начин е допустимо, крещя. Тогава, разсъни се, бе, счупи клетката и излизай, политай, айде да забележим. Грешките на моето родителство са към този момент, скоро ще навърша 22 години, 20-те години неточности, уповавам се да се трансфорат в един благополучен живот и в хубави любовни хубави срещи, хубави хора, които да виждаш на пътя си. Защото ти сама знаеш, че ние се формираме от хората, с които партнираме доста постоянно. Ти сменяш своето държание от компанията, в която попадаш, когато си с една другарка, се държиш по един метод, когато си с един мъж, се държиш различен метод, когато смениш колегата, показваш други свои качества. Ние по някакъв метод отразяваме и допълваме държанието на другите, и в това няма нищо необичайно, и това си все ти, и в това време с разнообразни свои проявления “, приключи Силвия Лулчева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР