Стопкадър Нова твФинансистът Любомир Каримански направи революционно предложение след поредната

...
Стопкадър Нова твФинансистът Любомир Каримански направи революционно предложение след поредната
Коментари Харесай

Финансист: Който превиши скоростта, да му се отнема автомобила

Стопкадър Нова тв

Финансистът Любомир Каримански направи революционно предложение след следващата покруса на пътя в София, която лиши два млади човешки живота.

" Подготовката на водачите не на равнище, само че би трябвало да се одобряват такива промени в закона, съгласно които на този, който кара с превишена скорост или с алкохол, да му се лишава автомобила. Защото българинът схваща от наказания, когато доста съществено му се бръкне в джоба. Правната уредба дано да я създадем такава, която да бъде оптимално съответна на всичко това, което става по пътя. Но дано да знаем, когато тя е съответна, кой ще я приложи тази правна уредба и кой ще управлява това приложение, тъй като използването може да значи, че ако нямаме задоволителен надзор, ще се стимулираа корупцията ", съобщи в " Пресечна точка " по Нова Тв Каримански.

" Най-важно не е състоянието на водача, а въобще неговата персона, така като сме разнообразни като хора. Едни са по-тревожни, а други са по-избухливи, трети могат да се управляват по-добре. Четвърти са по-отговорни, а други напълно без отговорност. Съществува и едно разбиране като прочувствена зрялост, това е доста забавно разбиране от логиката на психиката, и то в действителност добавя теорията за интелигентността. Защото човек, който е доста образован, само че с ниска обществена зрялост, той може да направи огромния бели ", сподели пък психологът Иван Игов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР