Стопкадър Нова ТвАгресия срещу дете в софийско училище.Агресия на възрастен

...
Стопкадър Нова ТвАгресия срещу дете в софийско училище.Агресия на възрастен
Коментари Харесай

Момче отнесе шамари от жена в двора на училище в София

Стопкадър Нова Тв

Агресия против дете в софийско учебно заведение.

Агресия на възрастен към дете. В обществените мрежи се появи видео, в което се вижда по какъв начин жена се кара с малолетно момче. От фрагментите наподобява, че тя подхожда нападателно към него, чуват се и мнения в профил: „ Не удряй детето ”.

Майката на момчето, която е разгласила фрагментите, твърди, че синът й е получил 6 шамара от въпросната жена.

Случката е от двора 23 СУ в София.

„ След часовете било хубаво времето, децата си взели закуски и останали малко на слънце до тенис масата. Майката на негов съученик идва в двора, хваща сина ми за ръката, бие му 6 шамара, споделя му, че ще му разбие носа и тогава се чува гласът на преподавателка, която споделя да остави момчето ”, споделя майката на пострадалия. Тя призна, че синът й и друго дете от класа са имали спор от 1-2 седмици.

„ Като цяло в класа момчетата имат спорове между тях ”, разяснява по Нова Тв тя.

Майката на второто дете не пожела да приказва пред камера.

От Министерство на вътрешните работи пък споделиха, че има 2 сигнала. Първият е от 24 октомври. Той е от мъж, който споделя, че синът му е пребит от друго дете. След обзор в „ Пирогов ”, отиват в полицията и подават сигнала. Вторият сигнал е от 25 октомври и е за спора във видеото.

Проверени са камерите на учебното заведение. „ Не се виждат шамарите, за които приказва родителя ”, съобщи Нина Чанева, шеф на 23 СОУ.

 „ Педагогическият съвет на учебното заведение не толерираме по никакъв метод тормоз и принуждение над който и да е било. Поканихме на среща майките и децата. Жената призна за шамарите и се извини ”, сподели Чанева.

Оказва се обаче, че първият ден другото момче е било нападнато в двора.

Чанева изясни, че една от ограниченията, които ще бъдат взети е родителите и децата да имат взаимни мероприятия в събота и неделя. Ще се работи и с психолози и детска педагогическа стая и доста работа с родителите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР