Стопкадър Диема Спорт, gong.bgСпартаклии взеха третата си точка на чужд

...
Стопкадър Диема Спорт, gong.bgСпартаклии взеха третата си точка на чужд
Коментари Харесай

Херо: Липсва ни майсторство пред гола

Стопкадър Диема Спорт, gong.bg

Спартаклии взеха третата си точка на непознат терен през този сезон.

Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, показа, че не е неудовлетворен от играчите си, макар нулевото тъждество с Хебър в Пазарджик. Опитният експерт съобщи, че на отбора му най-много липсва майсторство пред гола.

„ Естесвено, че беше опция за точки. Не ни стигна класа, неумение и майсторство пред гола. Имахме предимство – притежание, удари, корнери. Най-важното е вкарването на гола. Там ни липсва майсторство – в най-основното. Не бих споделил, че съм неудовлетворен. Имаше мощен вятър, който малок пречеше. Голът липсваше “.

„ Доколкото помня, те имаха едно чисто състояние. Имаше няакква непоклатимост в играта ни в отбрана. Миналия мач беше противоположното. В позиционирането имаше неточности “.

„ Точно в някои моменти си личат характерите, които би трябвало да поведат. И с числено тъждество бяхме по-активни. Срещу Ботев Враца желая играчите да бъдат по-уверени и със самочувствие пред гола. Дано имаме и късмет. В такива моменти би трябвало да търсиш топката и да имаш малко шанс “, сподели Херо пред камерата на Диема Спорт, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР