Стопкадър бТВВеликата ни актриса Цветана Манева, която в края на

...
Стопкадър бТВВеликата ни актриса Цветана Манева, която в края на
Коментари Харесай

Цветана Манева разкри потресаваща случка с фенка

Стопкадър бТВ

Великата ни актриса Цветана Манева, която в края на месеца ще означи своя 80-годишен празник със театър, описа потресаваща преживелица с фенка.

Това стана, до момента в който тя разясняваше с Цветанка Ризова в „ Лице в лице “ хората с отрицателна сила, които имат потребност да ненавиждат, да презират и да сочат с пръст, и с всичко това се зареждат.



Аз имам една фенка, постоянно съм я засичала на „ Граф Игнатиев “, която като минава около мен, единствено ми споделя: Много те ненавиждам, доста си грозна, и несъмнено се усеща по-добре след това, разкри по бТВ Манева.

Последната призна още, че е разочарована от огромната незначителност у нас.

Тази незначителност, съотнесена към дарованията и професионалните качества и развиване на хората от млади до огромни, към този момент е завладяваща и войствена, означи Цветана.

Не желая да съм в душевния мир на посредствения човек, само че в него има и някакво задоволство. Посредствеността доста бързо навлезе и повлече след себе си простащината и жестокостта, виждате какъв брой престъпни летописи вървят всеки ден, добави Цветана Манева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР