Стопкадър БНТНяма пряка военна заплаха за България и ние работим

...
Стопкадър БНТНяма пряка военна заплаха за България и ние работим
Коментари Харесай

Президентът: Няма пряка военна заплаха за България

Стопкадър Българска национална телевизия

Няма директна военна опасност за България и ние работим интензивно за нашата национална сигурност взаимно с НАТО. Това сподели Румен Радев след консултативната среща при него, която продължи три часа.

Радев уточни също кои са целите пред бъдещото устойчиво държавно управление, което България наложително би трябвало да има. Сред тях са цените на горивата и битката с мигрантите, инфлацията и корупцията.

Очакваме да забележим също какви ще са параметрите на една правосъдна промяна, тъй че да се укрепи държавността и да се утвърди върховенството на правото, да се увеличи отчетността и отговорността на основния прокурор, с цел да имаме действителна битка с корупцията и престъпността. Нека чуем ясни отговори по тези въпроси, преди жителите да са дали своя глас и да стартират договаряния и сделки за сформиране на коалиция без ясни поети задължения. Очаквам политическите партии да имат ясна позиция по тези значими и други значително значими за бъдещето на България въпроси и чакам да имат действителна мотивация за работа за сигурна и просперираща България с съвременно европейско наличие, сподели Румен Радев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР