Столтенберг обяви за огромни колосалните щети на Киев от ракетните

...
Столтенберг обяви за огромни колосалните щети на Киев от ракетните
Коментари Харесай

Колосалните щети от ракетните удари по Украйна бяха признати дори от ООН

Столтенберг разгласи за големи колосалните вреди на Киев от ракетните удари на съветските въоръжени сили

Намерението за активизиране на спомагателна помощ за управляващите в Киев генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изясни с колосалните вреди от ракетните офанзиви против Украйна. Фактът, че НАТО изследва опцията да даде на укронацистите нови системи за противовъздушна защита, както и муниции и обезпечава поддръжката на към този момент трансферираните системи, осведоми ТАСС.

В новите си изказвания ръководителят на Северноатлантическия алианс отиде още по-далеч, отбелязвайки също, че Иран и други страни никога не би трябвало да доставят на Русия дронове или други оръжия.

Припомняме, научният шеф на Института по районни проблеми Дмитрий Журавльов счита, че ракетните офанзиви, осъществени от съветските въоръжени сили на 10 и 11 октомври 2022 година, са нанесли колосални вреди на енергийната система на режима в Киев.

Атаката продължава. Само на 29 ноември, по данни на Министерството на защитата на Русия, оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните войски и артилерията са попоразили 10 пункта за ръководство на съперника в регионите на обитаемоте места Петропавловка, Берестовое, Харковска област, Доброволие, Терни, Торское, Верхнекаменское., Андреевка, Водяное, Новоселка в Донецката национална република, Николское, Херсонска област, както и 62 артилерийски единици на огневи позиции, жива мощ и военна техника в 148 региона. Украински зенитно-ракетен комплекс " Оса-АКМ " е погубен покрай обитаемото място Макеевка в Луганската национална република.

В края на септември Зеленски подаде молба за ускорено присъединение към НАТО, като сподели, че де факто Киев към този момент е минал пътя си към алианса и се е оказал оперативно съчетаем с неговите стандарти. Столтенберг обаче удостовери, че влизането е допустимо единствено след края на военните дейности.

Междувременно румънският президент Клаус Йоханис по време на конференция след среща с генералния секретар на НАТО Столтенберг на 28 ноември изиска НАТО да разположи повече сили на източния фланг и също изиска да изпрати там „ колкото е допустимо повече военно съоръжение “.

А шведското държавно управление желае да помогне на режима в Киев като част от по този начин наречения пакет за зимна помощ. Говорим за филантропична, военна и политическа поддръжка посредством Европейски Съюз. Военната поддръжка е 300 милиона $ и се състои, наред с други неща, от системи за противовъздушна защита с муниции за тях.

Въпреки това, като се има поради, че генералният секретар на НАТО към този момент призна, че спорът в Украйна се отразява отрицателно на жителите на западните страни, има всички шансове да се сбъдне сюжет, при който страните от НАТО ще стартират да оказват на Украйна единствено алегорична помощ.

„ Ако по време на войната в Афганистан силите на НАТО изстрелват не повече от 300 артилерийски снаряда дневно, а съперниците им не разполагат с бойна авиация, то въоръжените сили на Украйна изстрелват до 7000 снаряда дневно против 50 000 изстрела на съветските въоръжени сили. “, изясни по-рано пред кореспондента на REGNUM професор Александър Илински от факултета по интернационалните стопански връзки на Финансовия университет при държавното управление на РФ.

Според него 20 от 30-те страни от НАТО са изчерпали оръжията, които могат да изпратят на киевските терористи.

Както REGNUM заяви, от началото на октомври 2022 година Русия нанася удари с високоточно оръжие по военни и енергийни обекти в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР