Столични криминалисти разкриха оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис. Иззет

...
Столични криминалисти разкриха оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис. Иззет
Коментари Харесай

Столични криминалисти разкриха оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис

Столични криминалисти разкриха оборудвана оранжерия за развъждане на канабис . Иззет е близо кг от опиата, оповестиха от Министерството на вътрешните работи /МВР/. 

Спецоперацията за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, е извършена на 8 декември от криминалисти на столичното Първо районно управление (на МВР). В хода на подхванати процесуално – следствени дейности в жилище на ул. „ Оборище “ , те открили особено построена оранжерия за развъждане на канабис.

Наркооранжерия. Снимка: Министерство на вътрешните работи

За задачата помещението било оборудвано с всичко належащо за развиването на растенията – лампи, вентилационни системи, както и торове . Иззети са голям брой пликове и буркан, съдържащи суха растителна маса, парична сума и електронна везна.

Наркооранжерия. Снимка: Министерство на вътрешните работи

На място е арестуван 48- годишен столичанин с голям брой престъпни прояви . Резултатът от направената експертна информация посочил, че конфискуваната растителна маса е коноп с общо тегло 892.02 грама.

След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане в Софийска градска прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен за закононарушение по чл.354 а от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР