Столичната община отваря врати на спортни комплекси и музеи за

...
Столичната община отваря врати на спортни комплекси и музеи за
Коментари Харесай

Отварят спортни комплекси и музеи за игри, изложби и уъркшопи на младежи



Столичната община отваря порти на спортни комплекси и музеи за Международния ден на младежите , който се отбелязва на 12 август.

Безплатни занимания по спорт и ползи ще чакат младежите на София на възраст от 15 до 29 година През целия ден въз основата на състезателен клуб „ Академик “ в Панчарево олимпийската шампионка Румяна Нейкова и нейният екип ще образоват искащите по академично гребане . Атрактивни демонстрации по стрийт фитнес ще бъдат показани от Спортен клуб по гимнастика и стрийт фитнес Street Workout Bulgaria в „ Градината на Доброто “, регион „ Възраждане “, Зона Б 5, сред блокове 15, 16 и 18 от 10 до 12 ч.

Също в парк „ Възраждане “ „ Спортна София 2000 “ отваря вратите си за младежите, които желаят да поиграят тъч с професионалните треньори от България Тъч, от 16 до 18 ч. Добиващият необятна известност у нас спорт разрешава мъже и дами да играят дружно, а от спортния клуб подсигуряват ненадминато развлечение, адреналин и мощни страсти.
Съорганизатор на самодейността е „ Спортна София 2000 “ ЕАД.

Борисовата градина ще е място за уъркшопи с интерактивни игри, срещи с психолози, полемики за психологичното здраве, демонстрации по спортно насочване, разтягане на палатка и други.

 До детската площадка „ Слона “ от 16.00 до 19.30 ч., уредниците от Български туристически съюз, в партньорство със Столичната община, Български юношески делегати към Организация на обединените нации, Асоциация на студентите медици, Национално посланичество на студентските препоръки, Младото потомство в деяние, Българска федерация по катерене и алпинизъм, Българска федерация по насочване и Нов цирк, ще показват активността си, както и идни събития и конгреси.

Наред с това, единствено против персонална карта младежите ще могат да посетят два от обектите на Регионалния исторически музей - София.
През целия ден Музеят за история на София и Археологическото равнище на базиликата „ Св. София “ ще одобряват младежите на София.

Отворена гореща линия за въпроси, касаещи здравното обучение, половото здраве и предварителна защита , ще е дейна на 12 август от 13 до 17 ч. на телефон: 0887 263 329. Д-р Радосвета Стаменкова, изпълнителен шеф на Българска асоциация по фамилно обмисляне и полово здраве, ще дава отговор на питания за полово излъчени заболявания, ранна бременност, корист с психоактивни субстанции, тютюнопушене и други

В Градската градина ще е разположение “Изложба навън “, част от плана „ Да погледнем зад завесата “ на „ Академия за визионери “ на Столичната община. Фотографиите показват тематиката за насилието във всичките му измерения през призмата на вярата за ново начало.

12 август е и Ден на отворените порти за дирекция „ Спорт и юношески действия “. От 9.00 до 11.00 ч., в заседателната зала на ул. „ Оборище “ № 44, специалисти ще показват активността на дирекцията и опциите за подкрепяне и финансиране на юношески действия от страна на Столичната община.

С решение на Общото заседание на Организация на обединените нации през 1999 година, 12 август се отбелязва по целия свят като Международен ден на младежите. За първи път в България Денят се празнува публично през 2007 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР