Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки
Коментари Харесай

СДВР предприема мерки за охрана на реда за мача между Левски и ЦСКА София

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на предстоящата  среща сред професионалните футболни тимове Левски и ЦСКА-София на 6 март, неделя, от 14:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ". Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателни инспекции на всички гости. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет, се прибавя в известието.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри. За да бъде избегнато скупчване, Столична дирекция на вътрешните работи приканва феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 12:00 часа.

Във връзка със спортното мероприятие в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част, се споделя в известието.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР