Стимулираща работна среда и голям социален пакет осигурява на служителите

...
Стимулираща работна среда и голям социален пакет осигурява на служителите
Коментари Харесай

Kaufland България с формула за корпоративно щастие

Стимулираща работна среда и огромен обществен пакет обезпечава на чиновниците си най-големият ритейлър у нас
Споделени полезности, транспарантна връзка и благоприятни условия за развиване - това са наложителните съставни елементи на корпоративното благополучие. Така формулираха работодателския жанр в една от най-големите компании у нас, Kaufland България, Мила Вълковa - старши началник „ Подбор, работодателска марка, обосноваване и задържане “ и Цветелина Георгиева - старши управител „ Обучение и развиване “ в Kaufland България, в границите на общото им присъединяване в кариерния конгрес „ Тук-Там Кошер “ 2022.

Kaufland България дава стимулираща работна среда и огромен обществен пакет на всичките над 6 500 свои чиновници, с които способства за в допълнение поощряване и стимулиране на работния развой на всички равнища в компанията. Всеки член на екипа на компанията получава и в допълнение здравно обезпечаване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време със възнаграждение до минута. Служителите могат да се възползват и от над 250 отстъпки за разнообразни артикули и услуги, присъединяване в разнообразни игри с награди, потребни начинания на разнообразни тематики, спортни събития и интензивности.
-->
„ Сред дейностите, с които в Kaufland България се стремим да подсилим чувството за благополучие в екипа ни, е да развиваме нашата корпоративна просвета в посока основаване на другарска и положителна работна атмосфера, добър баланс сред професионалния и персонален живот, мощна лидерска просвета, транспарантна и открита връзка. В процеса ни по асортимент са внедрени принадлежности, които на напълно ранен стадий ни подкрепят в вярната преценка във връзка с ценностния синхрон с нашите бъдещи сътрудници. Създаването на връзки на доверие и поддръжка, в които от грешките си учим, е това, което ни оказва помощ да се развиваме и ставаме по-добри всеки ден “, разяснява Мила Вълкова, старши управител „ Подбор, работодателска марка, обосноваване и задържане “.

Сред най-атрактивните благоприятни условия за професионално развиване чиновниците на Kaufland България дефинират опциите за профилирани тематични образования. Компанията предлага над 110 обучителни стратегии, които през 2021 година са посетени от над 6200 членове на екипа.

„ В компанията ни има палитра от мениджърски стилове, което ни дава опция по-лесно да пригодим всички членове на екипа. Също по този начин, с помощта на огромен избор от образования както с външни, по този начин и с вътрешни тренери, имаме опция да приспособяваме и използван най-новите подходи във връзка с корпоративното благополучие, удовлетвореността и развиването на чиновниците ни. Убедени сме, че щастието на работното място и културата в екипа водят компанията ни към бизнес триумфите й “, показа Цветелина Георгиева, старши управител „ Обучение и развиване “.

Kaufland България е съидейник и обичаен участник в събитията на най-голямата общественост от българи с опит по света „ Тук-Там Кошер “. Веригата бе измежду над 100-те български и задгранични компании, които показаха своята действия и кариерни благоприятни условия пред повече от 2 000 гости.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР