Стилистката бе седнала на машината в лъскавия салон за красота

...
Стилистката бе седнала на машината в лъскавия салон за красота
Коментари Харесай

Сама Си Го Причини! Кървав Инцидент С Дизайнерката Мегз! Вижте Какъв Кошмар Я Сполетя!

Стилистката бе седнала на машината в лъскавия салон за хубост и сама сглобяваше косите си. А нейните почитатели не спираха да й се възхищават по какъв начин сама си прави косите и какъв брой е сръчна. В един миг обаче я застигна белята. Тя си убоде пръста на иглата.

Амбициозното миньонче стартира да се гърчи и да вие от болежка. Мегз не спря да крещи, тъй като иглата прониза пръста й. Болката пролича освен от писъците, само че и от жестовете на тялото й. В един миг машината се разклати, а клипчето спря в този миг, без да се разбере нищо.

Това накара почитателите на дизайнерката да изпаднат в потрес. До края на вечерта топ стилистката не качи втори клип и никой не разбра какво се е случило с нейния пръст и болката, която изпита.

Кратката история на Мегз мигновено обиколи обществената мрежа и се препращаше от потребителите на мрежата. Те пускаха загрижени истории с емотиконки на сълзи и “добре ли си Мегз ” в личните си истории, написа разкрития.ком.

Клипчето с убождането на пръста на Миглена Каканашева в действителност е плашещо и като филм на ужасите. Надяваме се стилистката да е добре.

И да не е обиден някой нерв на пръста й, което да докара до обездвижването му или до частичното му ампутиране. Това може да й попречи да прави облеклата си или най-малко краткотрайно да спре, с цел да се лекува.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР