Класацията показва глобалния проблем с училищната дисциплина поне в развитите

...
Класацията показва глобалния проблем с училищната дисциплина поне в развитите
Коментари Харесай

Австралийските училища въвеждат обучение по дисциплина

Класацията демонстрира световния проблем с учебната дисциплинираност най-малко в развитите страни. Британски жители да вземем за пример споделят, че на улицата заобикалят „ да се разминават ” с по-голяма група възпитаници, изключително гимназисти, а избират да употребяват другия тротоар. Същевременно в международен мащаб се усилват самоубийствата измежду младежите вследствие на тормоз от страна на връстниците им в учебно заведение.

Специално в Австралия казусът стигна до Сената, заздравен от голям брой недоволства на преподаватели разказващи за ужасяващи случаи на малтретиране и експанзия в учебните заведения освен сред самите възпитаници, само че в доста случаи и против преподаватели, в това число изхвърляне на училищен катедри и опустошение на коли на учителите.

Според Австралийската асоциация за проучване на образованието (AERO) обстановката с учебната дисциплинираност е най-сериозната причина учителите всеобщо да напущат специалността. Има учебни заведения, които търсят до 15 учители, а към момента работещите са на границата на изтощението.

Австалийските управляващи, AERO и наставнически организации са единомислещи, че дисциплината би трябвало да се върне в учебните заведения.

„ Те би трябвало...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР