Стилистите обявиха шестте най-актуални прически за 2021 година. Списъкът е

...
Стилистите обявиха шестте най-актуални прически за 2021 година. Списъкът е
Коментари Харесай

Кои са топ прическите за есен 2021

Стилистите оповестиха шестте най-актуални прически за 2021 година. Списъкът е оповестен на уеб страницата на стилното списание Vogue.

Според Лий Кийтс, стилистка съветник в John Frieda, комплицираните многослойни прически ще бъдат изключително известни тази есен. „ Подстригването на пластове разкрива най-хубавите черти на лицето ви и основава придвижване в косата ви “, изясни тя.

В същото време английският стилист Джордж Нортууд дава желание на прическите в стила на 70-те години. По-специално, той обръща внимание на читателите към прическата смешки, която се характеризира с фризирани кичури, обемност на темето и прав бретон, който пада до очите.

„ Сега дългата версия на смешки е една от най-популярните прически в козметичните салони. Изглежда изключително добре на къдрава и вълнообразна коса. Освен това клиентите са харесали дългите бретончета в жанр 70-те години “, удостовери стилната редакторка Шарлот Менса.

Според Люк Хершесън, създател на компанията за артикули за коса Хершенсънс, всяка версия на фасул също ще бъде настояща през този сезон. „ Не става въпрос за една съответна форма или дължина. Тайната е в небрежността на прическата, тя не би трябвало да изисква особено оформяне ”, сподели експертът и означи, че един от най-модерните разновидности за подкастряне е пай фасул във френски жанр.

Последният в листата за есента е късото подкастряне, което допуска идентична дължина на косата по цялата повърхнина на главата. „ Тази прическа постоянно наподобява спретнато, не е нужно да полагате старания, с цел да се подготвите за работа или празненство “, споделя Шарлот Менса. Тя добави, че късата прическа е идеална за дами, които желаят коренно да трансформират имиджа си.

През август австралийският стилист Джоуи Скандицо дефинира една от най-модерните дамски прически за 2021 година. Това е подкъсен фасул във френски жанр. Според него сходна прическа ще наподобява най-успешно на естествено вълнообразна коса заради размера си, написа БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР