Стилът ми пасва перфектно на отбора. Ще дам всичко от

...
Стилът ми пасва перфектно на отбора. Ще дам всичко от
Коментари Харесай

Александър Везенков проговори за американския баскетбол

Стилът ми пасва съвършено на тима. Ще дам всичко от себе си в отбрана. Целта ми е да имам дейна роля в ротацията на " Кингс " и да оказа помощ на тима по какъвто метод мога. Знам, че първите месеци ще бъдат тежки, само че вси

чки в клуба ми оказват помощ да се приспособявам. Това съобщи звездата на българския баскетбол Александър Везенков в изявление за формалния канал на новия си клуб " Сакраменто Кингс ".
-->
" Много съм благополучен да бъда тук, нямам самообладание да играя пред почитателите на " Кингс ". Радвам се, че пристигам в тим, който побеждава и игра доста добре през предишния сезон. Ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ на тима да продължи да побеждава. Знам, че тук баскетболът е друг от този в Европа, само че пристигам подготвен, имам опит и ще направя всичко, което желае треньорът от мен. Разбирам, че в Европа ролята ми бе друга. Тук всичко е по-бързо, темпото е по-бързо, играчите са по-талантливи, по-атлетични. Но аз имам убеденост в качествата си, в работната си нравственос ", сподели състезател №1 на България, който би трябвало да направи всекидневен дебют за Сакраменто в средата на октомври.

" Като дете гледах NBA, знам за Владе Дивац, Педжа Стоякович. Знам, че по-късно имаше тежки години за франчайза, само че предходната година тимът се показа добре, взе участие в плейофите. Винаги съм харесвал Дирк Новицки поради стила му на игра, само че и поради лоялността, която сподели към тима си (бел. ред. - " Далас " ), с цел да стигне до купата. Пау Гасол също. Нямам самообладание да играя против " Голдън Стейт " и " Ел Ей Лейкърс ", тъй като предходната година Кингс загуби от Голдън Стейт и те имат страхотни играчи. А да играя против Леброн ще е нещо особено ", добави Везенков, представен от БНР.

Крилото описа още, че " Кръстникът " е негов обичан филм, а пастата - желаната храна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР