Стигнали до открит разговор за драматичната нощ с убийството на

...
Стигнали до открит разговор за драматичната нощ с убийството на
Коментари Харесай

Ще се разделят ли Борис и Лора в Братя?

Стигнали до открит диалог за трагичната нощ с убийството на хостесата, Лора и Борис би трябвало да изпият горчивата чаша докрай. Инспекторът е безапелационен, че трагичните събития са поръчка на Драго, който го е натопил, с цел да го срине. За Лора, обаче, невярност е даже единствено наличието на брачна половинка ѝ в едно легло с Лина в хотелската стая. Ще повярва ли тя изцяло в историята на брачна половинка си за поръчковото ликвидиране и ще успее ли да му елементарни залитането, или с брака им е свършено?

След като си изпуска нервите и удря пестник на жена си, Велин потъва в страдание за своята неточност. Той моли Мая за амнистия и е подготвен да направи всичко за нея, единствено и единствено да не помнят за случилото се. Но какво се таи в душата ѝ, ще откри ли сили да успокои стъпканото си достолепие и каква е ориста на тяхното семейство?

Попаднал в ареста след акцията за спасяването на Вики, Боксьорът обмисля да подписа договорка с Борис и Калин – боязън го е, че ориста му ще е като на Сандо. Какво предложение ще насочи Димитър към двамата следователи и дали те ще му дадат късмет?

Междувременно Драго взема решение персонално да ревизира какво се случва с Виктория. Той се появява в дома ѝ. Какво ще му каже тя за случилото се?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР