Стигнал и до Драго, резултатът от ДНК-експертизата преобръща и неговия

...
Стигнал и до Драго, резултатът от ДНК-експертизата преобръща и неговия
Коментари Харесай

Кой е бащата на Драго в Братя?

Стигнал и до Драго, резултатът от ДНК-експертизата прекатурва и неговия свят. Той стартира да си пренарежда пъзела от предишното, само че истината все му се изплъзва. Подозирайки, че Снежа може би няма да е подготвена да разкрие всичко до край, той желае неотложно пояснение от Велин. Ще разбере ли, какви мрачни секрети крият неговите родители, кой е биологичният му татко и какво ще се случи със фамилията от тук нататък?

Усещайки, че войната сред двамата братя въздейства доста отрицателно и върху нейното лично семейство, Мая се пробва да мисли в вероятност. Тя е сигурна, че ще пристигна време, в което Драго ще се опита да разори татко си, по тази причина предлага на Велин, да трансферират собствеността върху фамилния им апартамент на името на Вики. Каква ще е неговата реакция и споделя ли той същите опасения, или в противен случай?

За да се отърси най-малко отчасти от отмъстителните санкции на мъжа си у дома, Ива има желание да се върне в организацията. Двете с Лора премислят решението си да продадат бизнеса и Ива поема отговорността да възвърне активността на компанията. Това е лъч вяра за обезверената жена и тя е подготвена да се хвърли в работния развой, с цел да не помни съвсем разрушения си брак.

Калин е пуснал за следене Денис Топал. Той открива, че предприемачът върви два пъти на ден в жилищна кооперация. Следователят споделя съмненията си с Борис и го поучава да ревизира на място. Какво ще открие Боби там и по какъв начин ще му се отрази това?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР