Стига с разделителните линии, има можещи, има знаещи, има хора,

...
Стига с разделителните линии, има можещи, има знаещи, има хора,
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Нинова изригна в последния ден: Военното превзе 48-ото НС, говоренето бе с клишета и епитети

Стига с разграничителните линии, има можещи, има знаещи, има хора, които желаят да вземат решение проблемите на народа. Това съобщи в декларация във връзка края на 48-ото Народно заседание Корнелия Нинова, ръководител на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “. Нинова регистрира, че 48-ото Народно заседание е белязано от кавги и означи, че до момента в който са се замеряли със кавги кой е по-корумпиран правосъдната промяна е зациклила.

Военното взе превес в 48-то Народно събрание, установи Нинова.

„ Първото решение бе да се заплати новата ескадрила ф-16, последваха оръжия за Украйна, капиталови планове за армията, Гладомора. Това военно преимущество в работата и говоренето бе облечено в клишета и етикети – който е за оръжия, самолети, война, е евроатлантик, който е за мира, неутралитета, е назадничав еварзиец. Поставянето на етикети и такива разграничителни линии е една от пречките да има диалог. Етикетите бяха черно и бяло, а най-висша европейска полезност мира, а най-важна наша отговорност е националния интерес “, заключи тя.

Нинова уточни, че Народното събрание не е извършил най-важната си задача – да излъчи постоянно държавно управление и да постави завършек на политическата рецесия, да даде непоклатимост и вероятност за развиване на България. И прикани да видят неверните си, с цел да не ги позволяват отново.

В идващото Народно събрание най-гоглямо предизвикателство ще е да подсигуряваме парламентарната република, да излъчим постоянно държавно управление и да дадем небосвод за развиване на България, счита Нинова.

Според нея войната в Украйна рано или късно ще завърши, а най-големите европейски стопански системи също са за продължение на разговора с Русия. Това е бъдещето, в случай че желаеме успокоение в света.

Проблем е била и неналичието на единно болшинство. „ Това докара до всевъзможни обединения, ситуационни решения. Колко шарени глас имаме на несъвместими идеолог субекти, ще се изненадате. Това е липса на предвидимост какво ще се случи на следващия ден. Роди спекулации, съгласно това кой е по-креслив и по-всиоо приказва “, сподели Нинова. И в този момент още веднъж се появила разграничителна линия – положителните против неприятните, статукво против смяна. Според нея всички в тази зала са стакукво. „ Не може да си управлявал, да си бил съпротива в два Народното събрание и още веднъж да казваш ние сме положителни а всички неприятни “, добави още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР