Стереотипно сме свикнали с това, че мъжете поемат инициатива, стане

...
Стереотипно сме свикнали с това, че мъжете поемат инициатива, стане
Коментари Харесай

Какви връзки имат жените, които правят първата крачка

Стереотипно сме привикнали с това, че мъжете поемат самодейност, стане ли дума за сантиментални връзки. Не единствено за началото на нова връзка, само че и за предложенията за брак.

Според изследвания, извършени от известния уеб страница за запознанства OkCupid, е време дамите да излязат от черупката си и да вземат нещата в своите доста способни ръце

Какви са аргументите, заради които дамите би трябвало да излязат в предните редици на любовта и запознанствата?

Жените не е нужно да губят време в очакване да се появи подобаващ мъж

Според стандарта за уеб страници за запознанства мъжете изпращат доста повече известия от дамите. Тази тактика е на същия принцип като при риболова - колкото по-голяма мрежа хвърляте, толкоз по-големи са възможностите ви да хванете нещо или някого. Чували сте приказката, че в морето има доста риба, нали? Явно не е инцидентна тази прилика.

Наясно сме, несъмнено, че количеството няма нищо общо с качеството. Жените могат да прекарват дни, в случай че не и месеци в уеб страница за запознанства, очаквайки своя обаятелен принц, който ще разклати света им. Така че не е ли по-добре да си спестите висенето във виртуалното и да помогнете на ориста?

Жените, които първи осъществят контакт, незабавно провокират интереса на мъжете

Интересното е, че колкото и известия да получават дамите, честотата на отговорите им остава съвсем идентична. Ако получат 10 предложения от мъже, те ще отговорят единствено на тези, които им се костват, че са отправени от съществени и обещаващи господа. При мъжете обаче се следи цялостната диаметралност. Колкото повече известия получават, толкоз повече изпращат. Оказва се, че възможностите на девойките, които първи са създали крачката към възможния обект на обич, са 2,5 пъти по-големи от тези, които чакат мъжете да ги смъкват.

Освен това дамите имат преимуществото да стартират диалог по какъвто и да е метод. Няма потребност да се задоволяваме с половинчати изречения и изтъркани фрази, които са толкоз демоде, че даже бабите ни биха се присмели?

Жените могат да намерят по-добра половинка, в случай че поемат самодейността

Според изследването на OkCupid излиза наяве, че хората нормално дават отговор позитивно за среща на някого, който е по-секси от тях. Мъжете са по-склонни да дават отговор на дами, които са приблизително с 17% по-привлекателни от тях самите. Така че, поемайки самодейността, дамите могат да се уверят, че ще приказват с хубави момчета. Разбира се, единствено един външен тип не е задоволителен. Става въпрос и за цялостната прелест на кандидат-партньора, в това число неговия обществен статус и ползи. Като цяло това е печеливша карта за дамите.

Жените имат по-голям късмет да намерят обич, в случай че работят първи

За множеството хора в уебсайтовете за запознанства крайната цел е започването на връзка и намирането на сродна душа. Ако дамата направи първия ход, вероятността това да се случи нараства неведнъж.

Друга онлайн платформа за запознанства - The League, също организира лично изследване. То демонстрира, че 1 от 3 двойки започва със известие, пристигнало от дамата, и че при връзките, довели до годеж, първичната самодейност е пристигнала от представител на нежния пол. Явно да знаеш какво искаш и да имаш кураж да го преследваш, се отплаща и в любовта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР