Стефанос Циципас влезе като изявен фаворит в снощния финален двубой

...
Стефанос Циципас влезе като изявен фаворит в снощния финален двубой
Коментари Харесай

Циципас след финала: Нямам ясна представа защо загубих; Чорич е като Медведев

Стефанос Циципас влезе като изявен любимец в снощния заключителен дуел на Мастърса в Синсинати против Борна Чорич, само че хърватинът, завърнал се по-рано през годината след редица травми, сервира поредна изненада и подвигна трофея след двусетова победа, с цел да се трансформира в най-нискоранкирания тенисист, триумфирал на шампионата в щата Охайо. След края на срещата гъркът съобщи по какъв начин няма

" Все още диря отговор за какво изгубих. Нямам ясна визия. Той беше противоположното на това, което бях аз. Вероятно бях прекомерно спокоен на моменти и от време на време това пречи да се съсредоточиш изцяло. Борна сервираше добре, караше ме да се движа по корта. Можех да се възползвам от възможностите, които получих в първия сет, само че не знам за какво не го направих. Малко прибързах ", разяснява международният №5, който разполагаше с задатък от пробив и 4:1 в откриващата част.

" Колкото по-малко неточности прави Борна, толкоз по-трудна става задачата ти. Той е като Даниил Медведев, като единствената разлика е, че удря топката по-силно, добавяйки малко повече топспин, с цел да отвори корта ", добави още финалистът.

Източник: АТР

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР