Стефан Радев продължава да надгражда усилията за по-добра връзка със

...
Стефан Радев продължава да надгражда усилията за по-добра връзка със
Коментари Харесай

Стефан Радев отговаря на въпроси на граждани в подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”

Стефан Радев продължава да надгражда напъните за по-добра връзка със сливналии, отговаряйки на въпроси на жители във втория епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН ”.
Кандидатът под номер 7 в бюлетината дава отговори на въпроси за гаражите край бл.17 в кв. Даме Груев; по кое време ще бъде оправен бул. “Панайот Хитов ” и тротоарите на “Цар Симеон ” до спирката на блок 49 в посока центъра.
В подкаста Стефан Радев разкрива за първи път по какъв начин екипът му реагира на молбите за разчистване на монументи в централната градска част. Кандидатът за трети кметски мандат споделя, че паметните плочи на Васил Гендов, Мишо Тодоров и Стефан Македонски, които се намират при започване на съда, към този момент са почистени и освежени.
“Комуникацията ми с жителите на Сливен не е просто предизборна поръчка, а съзнателен ангажимент. Вратите на Общината постоянно са били отворени за проблемите и провокациите пред всеки. Затова и не спирам да се срещам очи в очи с жителите. С вас е най-важният и логичен спор ”, отбелязва Радев към видеото в формалния си Фейсбуук профил.
Във втория епизод на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН ” екипът на ГЕРБ Сливен напомня и показаните цели в областта на спорта, туризма и свободното време, както и целите, свързани с развиването на градската среда.
Стефан Радев продължава да чака въпроси на жители под поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ ” в формалния му профил. Продължава да бъде отворена и специфичната онлайн форма, в която сливналии могат да допълват управническата стратегия на Радев и ГЕРБ Сливен – https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9
Вторият епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН ” е наличен тук – https://www.youtube.com/watch?v=jEqU1edAoiA&t=42s
За Стефан Радев и мощната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!
#РаботимЗаСливен
ПРЕСЦЕНТЪР Политическа партия ГЕРБ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР