Стефан Данаилов е личност, която след смъртта си остави голяма

...
Стефан Данаилов е личност, която след смъртта си остави голяма
Коментари Харесай

Аня Пенчева с изповед. Какво направи за Стефан Данаилов

Стефан Данаилов е персона, която след гибелта си остави огромна диря и празнина в живота на българската аудитория, сътрудници, студентите му и най-много на нежната половина. Една от попадналите под чара на Ламбо е неостаряващата Аня Пенчева, която към този момент е подготвена с книгата си за огромния артист.

" Не съумях да се простя със Стефан Данаилов, само че в никакъв случай няма да го не помни, той е незаместим, " показа актрисата.

Красавицата първоначално мислила да напише автобиография. Станала доста дълга, включвайки спомените й със Стефан Данаилов. Разказите от последните две години от неговия живот с актьорите, с които репетираха, и с най-близкото му обграждане станали толкоз хубави, че издателите й решили да не смесват нещата.

Художествената биография на Ламбо, която написа Пенчева, е със заглавие " Такъв беше Ламбо ".

На 9 декември, на рождения си ден, малко преди да си отиде, Стефан Данаилов също направи премиера на книгата си „ Романът на моя живот “ В нея той показа за първи път и за любовта си към Аня.

" Една актриса стана по-специална за мен-  Аня Пенчева. Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт. Мисля, че и тя имаше същото чувство - за обич. Аня е другата жена, която съм обичала същински. Мери разбра това и го претърпя доста тежко ", написа Ламбо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР