SteelSeries, световният лидер в производството на периферия за гейминг и

...
SteelSeries, световният лидер в производството на периферия за гейминг и
Коментари Харесай

SteelSeries представя най-леката мултижанрова мишка на планетата

SteelSeries, международният водач в производството на външна страна за гейминг и електронни спортове, през днешния ден показа три нови попълнения към неведнъж награждаваната серия Aerox, отличаващa се с ултра лек дизайн и опция за персонализиране на бутоните, осигуряващо оптималната точност, скорост и комфорт за всеки жанр на игра. Свръхлекият систематичен дизайн, който видяхме за първи път в Aerox 3, може да бъде открит и в новите модели от серията –  Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless.

Уравнението е просто – по-малкото тегло = скорост и устойчивост. Скорост и устойчивост = повече победи. Независимо от играта, всеки геймър търси преимущество, опция за по-добро показване и първото място във всяко едно съревнование. Дали се играете онлайн или се пробвате да успехите последния необут на Souls за 17-ти път, извънредно леката гама мишки Aerox разрешава по-бързи придвижвания, повече точност и по-малко отмалялост, с цел да може постоянно да сте на равнище, без значение какъв брой дълъг е геймърския маратон.

Персонализирането е ключа към триумфа. От приложенията и иконките на мобилния телефон до кафето в Starbucks, през днешния ден съвсем всичко в живота може да се персонализира. Геймингът също.

Играчите могат да настроят по собствен усет програмируемите бутони на Aerox 5, Aerox 5 Wireless и Aerox 9 Wireless, с цел да да имат неотложен достъп до всичко, което желаят, когато им е належащо, на една ръка разстояние. От специфични клавишни комбинации за Fortnite или League of Legends до RGB осветяване, което е синхронизирано със протичащото се на екрана, новата серия мишки Aerox може да бъде персонализирана, с цел да дава отговор на всеки жанр на игра или дизайн на геймърска станция.

SteelSeries Aerox 5 – Светкавично бърза. Най-леката мултижанрова мишка на планетата тежи едвам 66 година Комбинирайки извънредно лек дизайн с 9 програмируеми бутона, Aerox 5 дава на геймърите еластичност и опция за акомодация, без значение от играта, в която са се съсредоточили сега. Сензорът TrueMove Air и крачетата от 100% Virgin Grade PTFE подсигуряват, че всяко плъзгане е без изпитание и се наблюдава с изключителна акуратност, до момента в който превключватели Golden Micro IP54 подсигуряват, че всеки клик се извършва, по метода, които геймърът желае. Брилянтната подсветка PrismSync Lighting обезпечава 3 RGB зони, а отбрана AquaBarrier™, която с рейтинг IP54, защищава мишката от вода, прахуляк, замърсявания и мн.др.

SteelSeries Aerox 5 Wireless – Цялостна персонализация x Безкомпромисна производителност. Най-леката многожанрова безжична мишка на планетата е единствено 74 грама, като в същото време обезпечава до 180 часа живот на батерията. Само 15-минутно зареждане обезпечава 40+ часа гейминг. Използвайки Quantum 2.0 Wireless и Bluetooth съгласуваност, геймърите могат да играят свободно, на разнообразни устройства и за по-дълго. Деветте програмируеми бутона и въздушният датчик TrueMove обезпечават ненадмината точност и акуратност.

SteelSeries Aerox 9 Wireless – Най-добрата MOBA и MMO мишка назара. С упоритост за нововъведения в света на MMO и MOBA игрите, Aerox 9 Wireless тежи единствено 89 грама, само че в този минималистичен корпус са скрити 12 програмируеми бутона. Aerox 9 Wireless е с Quantum 2.0 Wireless и Bluetooth съгласуваност, превключватели от последващо потомство Golden Micro IP54 (издържащи до 80 милиона щраквания [В 3 пъти повече от издръжливостта на други гейминг мишки]), датчик за игри TrueMove Air и отбрана AquaBarrier™ с рейтинг IP54. Най-леката мишка, основана за феновете на MMO/MOBA игрите, обезпечава до 180 часа живот на батерията, с благоприятни условия за бързо презареждане, давайки на геймърите 40+ часа единствено за 15 минути.

В наличност на , новата продуктова гама Aerox може да се откри на следните целесъобразни цени:

Aerox 5 – US $79.99 | EU €89.99 | AP $89.99

Aerox 5 Wireless – US $139.99 | EU €149.99 | AP $149.99

Aerox 9 Wireless – US $149.99 | EU €159.99 | AP $159.99.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР