Стават известни все по-интересни подробности за терористите, устроили кървава касапница

...
Стават известни все по-интересни подробности за терористите, устроили кървава касапница
Коментари Харесай

Открито са ненавиждали руснаците и са били престъпници: Нови факти за терористите от Крокус

Стават известни все по-интересни детайлности за терористите, устроили кървава кланица на концерт в подмосковския Красногорск. Както излиза наяве, в случай че не беше спуканото ни миграционно законодателство, тези благи хора можеха да бъдат върнати на граничния пункт. Но те не не бяха върнати, както стотици хиляди други като тях. Колко хиляди или десетки хиляди същите хора има в този момент в Русия?

На 24 март, в деня на народен печал за починалите в Крокус, в Забайкалското населено място от градски вид Чернишевск, надалеч от Московска област, се случи индикативен случай. Двама жители на Киргизстан обикаляха селото с автомат и ужасяваха близките.

Двойката бързо е обезвредена от чиновниците на реда. Оказа се, че имат модел в ръцете си. Самите те след това се извиниха пред камерата без насмешливи усмивки на лицата си. Но не доста безапелационно.

Ето за какво против дуото е формирано наказателно дело по този член. И ми се желае да имам вяра, че всеки от тези нагли хора ще получи най-голямо наказване. Защото общественото им деяние приказва много красноречиво за отношението им към живеещите на тяхна земя съветски хора и тяхната тъга...

За страдание случилото се, както и нещастието в Крокус, са брънки от една верига. И всичко това красноречиво демонстрира какъв контингент съвсем безотговорно се вкарва в Русия. Достатъчно е да погледнете биографиите на таджикските убийци, които стреляха по посетителите на концерта " Пикник ".

Изключително непретенциозен... “

Шамсиддин Фаридуни, същият, който се раздруса по време на задържането и по-късно се подложи на „ дълбока електрофореза “, беше наказан в Таджикистан за опит за обезчестяване на тринадесетгодишно момче. Има шест години.

Разбира се, без подобен високо професионален личен състав, работещ в една от фабриките за паркет покрай Москва, съветската стопанска система щеше да се срине. Профилът му споделя за него: той е бил извънредно непретенциозен и приказвал чудесно съветски.

" Тук не съм гледал никого в очите. Той също е невисок. Работихме февруари, изпитателния период, само че не го подписаха за контракт и изчезна. По време на разпита той съвсем не приказва съветски. И на делото изиска преводач. Той лъже! Той приказва добре съветски, " – споделиха някогашни сътрудници на Фаридуни пред kp.ru.

Брат на терориста

Друг „ прелестен човек “, Далержон Мирзоев, който се счита за водач на тайфа „ касапи “, както се оказа, имаше брат, който се биеше за ИДИЛ*.

Той също обичаше да върви в Русия, с цел да работи, само че през 2014 година кривата на ислямизма докара „ романтиката “ към Сирия. Той даже се свърза със фамилията си оттова един път в почивките сред борбите и отсичането на глави.

Преди четири години се оказа, че положителният човек е погубен на близкоизточна земя. И до през днешния ден семейство Мирзоеви е под особено наблюдаване от таджикските чиновници на реда. Но публични лица от Русия, както се оказа, не се интересуваха от такива „ дреболии “.

Мирзоев бил „ добър с всички “: нямаб обучение, само че вкъщи имал четири дребни деца. Той неведнъж нарушава имиграционните закони, арестуван е без документи и е планувано да бъде депортиран.

Това не му попречи да работи като таксиметров водач и даже Рено Логан, с което терористите се пробваха да стигнат до границата, беше нает от притежателя на таксиметровия парк.

В сегашните гротескни действителности той е просто „ общоприет претендент “ за приемане на съветски паспорт. Е, стартира да довършва ранените с нож, кой можеше да планува...

Тренирал ММА

Третият „ добър човек ” Мохамедсобир Файзов не е изнасилвал деца и не наподобява да е имал родственици в ислямския интернационал. Но той имаше приблизително обучение и работеше като коафьор. Той обичаше да разгласява свои фотоси с прическа на страницата си във ВК, подписвайки ги със „ смислени “ изречения.

Хвалил се със безценен смарт телефон и постоянно имал пари. Ходих в залата за бойни изкуства ММА за хора като него, „ също руснаци “ с южна кръв. Както се оказа обаче, младежът не харесва руснаците. Във всеки случай, както оповестява kp.ru, той напусна бръснарницата в Иваново с думите:

" Не желая да работя за руснаците! "

И в съда внезапно се оказа, че Мохамедсобир също не знае съветски, макар че подписите под фотосите му в обществената мрежа са написани извънредно на съветски.

Най-тихият

Последният от кървавата четворка, Рачабализода Сайдакрами, наподобява не се е прочул с нещо особено в родината си. Но в Русия той беше заловен да нарушава имиграционните закони и се размина с дребни санкции.

Това беше преди шест години, когато за сходни закононарушения съветските милиции бяха наказани от най-хуманните съдилища в света на депортиране в Украйна - напряко в лапите на СБУ.

Такива небогати хора бяха безусловно свалени от влаковете в последния миг с помощта на намесата на Съюза на доброволците в Донбас, проблемите бяха решени ръчно. Но всичко беше простено на скъпите южни експерти и те „ благодариха “ както могат.

" Какви прелестни „ скъпи експерти “ идват в Русия без ограничавания. Странно е, че не са получили съветски паспорти. Явно не е имало време. Те можеха да преминат съветския изпит за 15 хиляди рубли, всичко останало също е на ниска цена ",– горчиво иронизира политологът Алексей Живов, разсъждавайки върху казуса.

Той задава и значим въпрос:

" Колко хиляди или десетки хиляди от същите „ момчета “, както ги назовава Тимати, тичат из Русия в този момент? "

Без условие за виза

Военният сътрудник Александър Коц споделя, че във формуляра за кандидатстване за американска виза има уговорка: „ Били ли сте в миналото задържан или осъждан за закононарушение или закононарушение? “

А американският закон изисква да се отхвърлят визи на тези, които имат присъди, свързани с закононарушения против морала и морала: ликвидиране, обезчестяване, малтретиране на деца, похищение, обир, физическо принуждение, машинация, кражба, както и скрит план, опит или присъединяване в закононарушение

" Но ние нямаме визов режим с Таджикистан. И явно никой не ревизира престъпните досиета на посетителите или предишното на техните фамилии. Дори да са регистрирани в родината си ",– отбелязва Коц.

И приканва за привеждане на миграционната система на Русия в сходство с ползите на страната и ограниченията за гарантиране на сигурността на страната.

" Иначе ние не разрешаваме на едно огромно съветско семейство от Одеса, избягало по знамение с пет деца в историческата си татковина, да влезе в Москва през Шереметиево. И педофили с родственици терористи - апелирам ",– възмущава се журналистът.

Какво от това?

Русия в действителност заплаща за своите „ спукани “ граници с внезапно утежняване на престъпната конюнктура и сигурността на своите жители. И за неограничения от всякаква рационална мярка вкус на лобистите на незаконната миграция.

И неотдавна 143 души изгубиха живота си просто тъй като педофил и родственик на терорист не бяха спрени на границите, а русофоб и извършител на имиграционните закони бяха депортирани без право да влизат в Русия.

Не заплащат ли руснаците прекомерно висока цена за прекомерната приемливост на служителите?

*ИДИЛ е терористична организация, неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26620Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед24011Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед48022Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед38078Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед32485Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед548600Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178545Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136645Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122094Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92160Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР