По случай предстоящото посещение на китайския председател Си Дзинпин в

...
По случай предстоящото посещение на китайския председател Си Дзинпин в
Коментари Харесай

„Китайски видеосезон“ стартира в Унгария

По случай идното посещаване на китайския ръководител Си Дзинпин в Унгария, през днешния ден в Будапеща започва „ Китайски видеосезон “, провежда взаимно от Китайската медийна група (КМГ) и унгарската телевизия ATV.

На церемонията по откриването приветствия насочиха шефът на КМГ Шън Хайсюн, някогашният маджарски министър председател Петер Медеши, китайският дипломат в страната Гун Тао и генералният шеф на ATV Тамаш Ковач.

Шън Хайсюн съобщи, че „ Китайски видеосезон “ в Унгария е огромно събитие в културния продан сред двете страни. Той изрази очакване филмите, които ще бъдат показани, да оказват помощ за нарастване на съгласие, дружбата и всеобхватното стратегическо партньорство сред двете страни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3428„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед19671Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед26149Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед15829Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед13991Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед131366Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90698Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед83831Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Валентин Вацев, демократическа партия, гробища, гласоподаване, избори, война  Валентин Вацев, демократическа партия, гробища, гласоподаване, избори, война Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР