Ставам сутрин, поглеждам Джил и си казвам: Къде сме, по

...
Ставам сутрин, поглеждам Джил и си казвам: Къде сме, по
Коментари Харесай

Байдън каза как се чувства в Златната клетка

" Ставам заран, поглеждам Джил и си споделям: " Къде сме, по дяволите? ", пошегува се президентът
Четири седмици откакто стана президент, Джо Байдън показа, че още не е привикнал с някои правила и правила, които вървят с президентския пост. В изказване за Си Ен Ен нощес Байдън искрено разказа живота си на " Пенсилвания авеню " номер 1600, употребявайки казаното от предходни президенти, че постройката била като " златна клетка ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Нова тв.

" Ставам заран, поглеждам Джил и си споделям: " Къде сме, по дяволите? ", пошегува се той и добави, че не е привикнал хората от личния състав да го обслужват и му неловко някой му държи сакото. Джо Байдън е с работен генезис от Скрантън, Пенсилвания, и това от дълго време е негова политическа марка. Доскоро той живееше в огромна къща в предградие на Уилмингтън, Делауер.

Байдън показа още, че до момента през годините е влизал в Овалния кабинет над 100 пъти, само че в никакъв случай в жилищната част на Белия дом. Според него резиденцията на президента с огромната ливада, високите огради и дребната войска охранители е " изцяло друга " от населяваната допреди четири години от него резиденция на вицепрезидент с повърхност от 80 акра (ок. 324 декара) с благоприятни условия за спортуване и работа в усамотение.

Пред Си Ен Ен Байдън удостовери, че се е обаждал по телефона на някои от своите прародители на поста, само че отхвърли да посочи кои. " Впрочем те всичките с едно изключение, също са ми се обаждали ", добави президентът на Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР