Ставали ли сте някога жертва на режима на любимата си

...
Ставали ли сте някога жертва на режима на любимата си
Коментари Харесай

Диетата на “ангелите”, без преструвки

Ставали ли сте в миналото жертва на режима на обичаната си звезда?

Обожаваме девойки като Бела Хадид и Емили Ратайковски, само че в случай че следваме метода им на живот, сигурно освен няма да отслабнем, само че даже ще напълнеем. Двете хубавици са безапелационни, че рядко спортуват и не се тормозят какъв брой въглехидрати и протеини одобряват. “Моята диета е пицата. Или бургери, пържени картофи, печени сирена ”, безапелационна е Хадид. Ратайковски не върви по заведения за бързи закуски, само че споделя, че стартира деня си с тестени храни, яде доста месо, салата и постоянно излиза на ресторант за вечеря.

Хич не звучи зле, само че вярвате ли, че тези девойки могат да наподобяват толкоз добре и да се хранят по този метод? Психолозите са безапелационни: доста известни персони не разкриват строгия си метод на хранене и на тренировки, с цел да се усеща по-свързани със своите фенове.

 Диетата на

Вижте още: Красотата на един супермодел: Бела Хадид

Но това води до главния проблем: разочарованието при дамите, които виждат страхотната визия на Бела Хадид и знаят, че тя яде пица и пържени картофки на стомах, без да качва и грам. Експертите обаче поучават известните дами умерено да разкриват повече за фитнес дисциплината и отдадеността им към здравословното хранене, тъй като това в действителност работи мотивиращо.

Ангелите на Victoria’s Secret Стела Максуел и Джозефин Скрайвър обаче не се тормозят да разкрият какъв брой старания им коства поддържането на добра форма. Двете са безапелационни, че всички модели упражняват. “Налага ни се да го вършим ”. те обаче би трябвало да наподобяват съвършено през цялата година и по тази причина съблюдават прецизно уравновесен метод на живот. Ето какво издават двете красавиви:

Стела Максуел

 Диетата на

Вижте още: Домашните лечения на супермоделите

“Правя доста йога Ащанга, до момента в който чувам музика. Йогата може да наподобява скучна и просто един тип разпъване, само че един път влезнали в рутината, това е мисловно преживяване. След един час вие ще се чувствате по напълно друг метод ”, споделя Максуел, която тренира и под надзора на персонален треньор, който й приготвя стратегия с извършения, които й работят тонизиращо и отпускащо. “Използваме доста ластици, както и уредите степер и клаймбър ”. Супермоделът не пропуща тренировки и всекидневно се поти във фитнес залата. “Тренирам по един час дневно. За мен няма значение кога ще се практикувам. Предпочитам да дремя малко по-дълго заран, тъй че съм склонна да отида във фитнеса по-късно през нощта. Тренирам толкоз постоянно, колкото мога, само че като цяло се пробвам да е към четири-пет пъти седмично . ”

 Диетата на

Вижте още: Какво закусват супермоделите?

За разлика от Бела и Емили, Стела не се храни с пица и пържени картофки. Тя е прецизна в диетата си. “Храня се с всичко в умерени количества. Не мисля, че е добре да изключиш нещо на 100% или да се подложите на някоя прецизна диета. Всъщност в никакъв случай не съм вярвала в това и мисля, че тялото ще реагира по-добре, в случай че да ощастливите като се храните умерено ”, декларира Стела.

Тя не се тормози да показа тъкмо какво приема и прави усещане, че менюто й е много уравновесено и вкусно. “За закуска обичам бъркани яйца и авокадо, както и овесени ядки или мюсли с кисело мляко. Обядът ми се състои от парче сьомга и салата. Днес да вземем за пример, хапнах пиле и салата. За вечеря хапвам едно и също нещо: протеини и зелена салата. Малките ми закуски се състоят от ядки и сушен грах, които са в действителност пристрастяващи. ”

Джоузефин Скрайвър

 Диетата на

Вижте още: Супермоделите упражняват и вземат решения заран

Датската хубавица е уверена, че няма универсална формула и всеки самичък би трябвало да откри нещото, което най-добре работи при неговото тяло. “Опитах всевъзможни извършения и мисля, че това е едно пътешестване, което всеки би трябвало да премине, с цел да схвана какво най-добре работи за тялото му. Най-добрият съвет, който мога да дам, е да се уверите, че ви е занимателно ” , споделя Джоузефин.

Тя споделя, че е пробвала стратегии с повдигане на тежести, спининг или Зумба танци, плуване, йога, пилатес. В един миг мускулите й стартират да се трансформират толкоз бързо, че я хваща боязън да не стане прекомерно мускулеста. След като си взема няколкоседмична отмора, още веднъж се връща в играта. “ Тренирам друго. Понякога отивам на фитнес пет пъти в седмицата, различен път по три, а от време на време нито един път. Опитвам се да чувам тялото си. Няма такова нещо като неприятна подготовка. Дори и да го извършите за половин час, по-добре е от нищо. Аз най-добре упражнявам в компанията на другарка ”, декларира Скривър.

“Преди една година и половина взех решение да упражнявам заран. Отне ми четири месеца, с цел да привикна и да не го намразя. Просто постоянно вечер идват другари за вечеря, да гледаме филм или просто да изпием кафе, тъй че упражненията ги трансфорах в утринен табиет и не се запитвам дали би трябвало да стана в 5 часа за подготовка. Просто го върша. Но ми трябваше време да привикна ”.

 Диетата на

Вижте още: Как се хранят Миранда, Наоми и Джоан?

Нейните тренировки също не престават към час. 80% са отдадени на упражненията с тежести, а по-късно идва и кардиото. “Забелязвам, че изгубвам мускули, когато просто върша кардио. Някои от другите девойки залагат повече на аеробните извършения, с цел да поддържат формата си, тъй като това е най-добре за тях. Но не слушайте, когато някой ви каже: прави това, с цел да изглеждаш като мен. Половината от това е генетика, а другата половина е това, което най-добре работи при вас. Но това е нещо, което ще разберете с времето.

Скрайвър е от моделите, които ядат бургери. Само че тя знае по какъв начин да балансира. “Аз постоянно последвам максимата 80/20: 80% от времето се храня здравословно и упражнявам по график, тъй като тялото ми е моят храм и се грижа за него “. В останалите 20% тя си похапва всички неразрешени храни, които обича.

“Никога не съм вярвала в думата диета. Вярвам в метода на живот. Не имам вяра в бързите решения. Няма такова нещо като да тренираш 30 минути за стомах и по-късно да видиш плочки. Трябва да се стараете най-малко три месеца, с цел да изглеждате ужасно. Това би трябвало да се трансформира в метод на живот ”, споделя хубавицата. Тя има вяра в така наречен “мръсни ” дни, в които похапва всичко. Като цяло обаче се старае да похапва доста протеини и зеленчуци, както и здравословни въглехидрати като кафяв ориз или сладки картофи. “За закуски, обичам всички типове плодове, ядки и моркови. Винаги нося плодове и ядки с мен. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР