Става въпрос за убийството на известната блогърка Габи Петито на

...
Става въпрос за убийството на известната блогърка Габи Петито на
Коментари Харесай

Откриха мъртъв годеника на убитата инстаграм звезда Габи Петито

Става въпрос за убийството на известната блогърка Габи Петито на 22 години, която пускаше щастливи фотоси в Инстаграм, пътувайки с каравана с приятеля си, показвайки един свободомислещ метод на живот.

От ФБР оповестиха през вчерашния ден, че е открит и трупът на приятеля й.

Потвърдено е, че човешките остатъци, открити в парк във Флорида в сряда, принадлежат на изчезналия избраник на убитата блогърка Габи Петито, заяви ФБР.

Тялото на Брайън Лаундри, който беше в неопределеност повече от месец, беше разпознато благодарение на зъбни проби.

Миналия месец Лаундри се завърна в дома си във Флорида предишния месец от взаимно пътешестване с Габи Петито, само че без колегата си. След това е липсващ.

По-късно тялото й бе намерено в Уайоминг, където двойката е пътувала.



„ На 21 октомври 2021 година сравнението на зъболекарските записи удостовери, че човешките остатъци, открити в мемориалния резерват T Mabry Carlton Jr и екологичния парк Myakkahatchee Creed, са тези на Брайън Лаундри “, се споделя в изказване на ФБР в четвъртък.

Адвокат, представляващ родителите на Лаундри, разгласява изказване, в което се споделя: „ Крис и Роберта Лаундри са били осведомени, че останките, открити през вчерашния ден в резервата, в действителност са на Брайън.

„ В момента нямаме повече мнения и ви молим да почитате персоналното пространство на семейство Лаундри в момента ". 

В сряда чиновници обявиха, че останките са открити в част от парка, която до неотдавна е била под вода. При претърсването са открити и други предмети, в това число раница и тетрадка, принадлежащи на Брайън.

Какво знаем за гаджето на Габи Петито?

Според NBC News по време на претърсването са открити кости и череп.

На къса конференция в четвъртък шерифът на окръг Ли Кармин Марсено похвали чиновниците, че работят при " подли условия " в парка.

Той разказа дълбоката до гърдите вода, която е пълна с гърмящи змии и алигатори.

" Не е като да претърсвате къща или кола. Тези площи са големи и са покрити с вода ", сподели той пред кореспонденти, събрани пред затворения парк.



Кой е Брайън Лаудри?

Случаят с Петито на 22 години и Laundrie, на 23 години, провокира национално и международно медийно внимание.

Двойката беше прекарала лятото си на странствуване през националните паркове, документирайки своето номадско пътешестване с „ живот с микробус “ в обществените медии.

Родителите на госпожа Петито оповестиха за изгубването й на 11 септември, откакто не можаха да се свържат с нея от края на август.

В последна сметка се оказа, че Лаундри се е върнал във Флорида без Габи на 1 септември. Семейството й неведнъж е отправяло зов към нейния избраник и неговото семейство да сътрудничат на следователите, само че по-късно той липсващ самичък.

Родителите му споделиха на полицията, че за финален път са го видели на 13 септември - когато той тръгнал самичък и в никакъв случай не се върнал.

Родителите на Брайън, които бяха упрекнати от семейство Петито, че не са създали нищо повече в помощ на проверяващите, се причислиха към групата за търсене в сряда. Крис Лаундри, бащата, е индивидът, който открива чанта, принадлежаща на сина му, сподели фамилният юрист пред американски медии.

Адвокатът Стив Бертолино сподели пред Си Ен Ен, че откритието на Крис Лаудри се дължи на „ случайност “. 

Тялото на Габи Петито беше намерено в Уайоминг на 19 септември. Миналата седмица правосъден доктор постанови, че тя е била удушена до смърт седмици преди тялото й да бъде открито.

Брайън Лаундри не бе упрекнат в убийството на Габи Петито, само че въпреки всичко управляващите му оповестиха заповед за арест и обвиняване, че е употребил дебитната й карта след гибелта й.

Каква е истината за гибелта на двамата влюбени занапред ще се обяснява. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР