Става въпрос за Ролекс ДАйтон Златен часовник Ролекс Дайтона“, на

...
Става въпрос за Ролекс ДАйтон Златен часовник Ролекс Дайтона“, на
Коментари Харесай

Намериха Ролекс за 300 бона пред хотел Дюн в Слънчев бряг

Става въпрос за Ролекс ДАйтон

Златен часовник " Ролекс Дайтона “, на стойност близо 300 хиляди лв., е изровен преди дни от пясъчната линия на централния плаж на Слънчев бряг от новак иманяр, описа представител на Българската асоциация на търсачите на самородно злато и астероиди (БАТСЗМ), твърди вестник Уикенд.

Намереният часовник, пред баровския хотел " Дюн “, в последните дни на септември, е най-ценното за тази година. Лимитираният модел не може да се откри толкоз елементарно и за него се чака с години. 

Отритите от иманярите по пустите пясъчни линии скъпи метали възлизат на към 10 кг на година, измежду които са скъпи часовници, златни гривни " Картие “ и диамантени обици. На плажа пред комплекс " Оазис “, в курортното градче Лозенец, е открита и диамантена огърлица на рускиня – брачна половинка на  олигарх, която е върната, а индивидът, който я е разкрил бил обилно заплатен. 

Понякога се изравят и скъпи предмети, престоели в пясъка с години – преди седмици иманяр разкрил на плажа в Китен, загубен през 2015 година, портфейл с евробанкноти и монети. Годината на изгубването се открила по откритите в портфейла календарче и карта с чип да влизане в хотела.

Макар парцелирането на региони да се отхвърля, обществена загадка е, че регионите са строго разпределени сред иманярите, написа " Уикенд ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР