Статистически, погледнато, на родния пазар купуваме едно от най-евтините горива

...
Статистически, погледнато, на родния пазар купуваме едно от най-евтините горива
Коментари Харесай

За колко литра гориво работим

Статистически, видяно, на родния пазар купуваме едно от най-евтините горива на „ остарелия континент “, като съпоставено с цените в Монако бензиностанциите в София оферират продуктите си с 60% по-евтино.

Оказва се въпреки това, че междинната заплата в двата града се разграничава цели 21 пъти в интерес на кралските жители. Изданието Rankomat прави експертен разбор по тематиката на фона на най-лошия интервал в историята на петрола.

Оказва се, че междинното заплащане на българина за ден ще му стигне, с цел да измине едвам 523 км. с персоналния си автомобил. В същото време швейцарецът ще измине 3 400 км., а французин от Монако ще си направи трип в разстояние от 6 850 км.

Колегите ни от Investor са се постарали да сравнят дистанцията с действителни дестинации, като във всички случаи началната точка е София. Един българин би стигнал до Тирана, холандецът ще се озове в Цюрих, норвежецът би стигнал до Валенсия, а гражданин на Монако би се озовал в Джиджига.

За тези от вас, които не знаят, това е град в Етиопия, намиращ се наоколо до Аденския залив.

Средно за пътешествия максимален бюджет отделят в Норвегия. Там жителите харчат по €827, до момента в който румънците си разрешават да изхарчат едвам €135 от спестяванията си. Българите още веднъж вършат компания на страните с най-лоши индикатори (€153).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР